2777
2789
ایده ی خوبیه..ما که کل سال غصه داریم یه هر نحدی حالا یا تقویمی یا شرایط مملکت پس این شبم روش..بشینیم ...

دقيقااا 

همين حرفارو ميزنن دل و دماغ نداريم خوشي نداريم 

بعد جالبه 

خود عربستان صعودي مهد اسلام الان داره كاباره و ديسكو ميزنه مردم برن حال كنن اينا ب فكر ١٤٠٠سال پيشن😐😐😐

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ك يه دوستي ميگفت ب جاي يلدا به ياد فاطمه زهرا باشيد كريه كنيد 

کم غصه نداریم😐

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
خدایی به اینا باید گفت پارکتو عوض کن😐😂 خیلی دلم میخواد چه فعل و انفعالاتی تو مغز اینا رخ میده که ...

فداتشم مغز؟؟؟ 

اون فقط يه جمجمس چيزي داخلش نيس😂

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
باهاش صحبت کن یه سال اینور باشین یه سال اونور منم گفتم دوست دارم پیش خونوادم باشم به خونوادش گفت می ...

هیی بدجور حرصم دراومده میگم شاموبریم خونه مادرمن بعدشام بیایم خونه ننه تومیگ حالا بذاربا مادرم مصلحت کنم بعدبیشتراعصابم ب هم خورد

باخداباش و پادشاهی کن
هیی بدجور حرصم دراومده میگم شاموبریم خونه مادرمن بعدشام بیایم خونه ننه تومیگ حالا بذاربا مادرم مصلحت ...

آره مگه بچس با مامانش صحبت کنه؟

اینم فکر خوبیه نصف اینور باشین نصف اونور

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40