2777
2789
عنوان

خیلی بی حالم،، شوهرم

1610 بازدید | 13 پست

نمیدونم داره بهم خیانت می‌کنه یا نه،،،

هم مستأجرم

هم بیکارم

مریض هم شدم

سر گیجه دارم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هم دوریم

رفتم خونه گرفتم به خودم،، دهنمو سر،،،س کرده

همش میاد جلو مجتمع داد و بیداد

اومد به مدیر جایی که ب اسم متاهل کار میکردم

گفت زنم ولم کرده

مدیر گیر داد بهم محبت و،،،

منم نرفتم دیگه سر کار

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
الان کجاست

رفته حومه تهران خونه گرفته

روانیم کرده

خواستم چند بار خود کشی کنم

دختر عموم و زدنش 

همه دختر عنوان گفتن

فعلا تا طلاق خونت و جدا کن چون تو ،، رد ،،. دادی عزیزم

نه سر گیجه دارم چشام نمی بینم چی می‌نویسم

میخام آرامش داشته باشم

تو این بی پولی؟؟؟

خخخ

ببخشید  هرروزم وضعتون اینجوریه؟ یعنی همیشه مریضو بی حالید؟ شوهرتونم هرروز تو این وضع میبینتتون؟

نه 

پیشم نیست

ولی الان دو ماه بیکارم و یک ماه سرگیجه شدید دارم

وگرنه کار زیاده

من نمیتونم برم

تو این مدت دو تا النگومو فروختم

خرج کردم

فقط میخام برام دعا کنید

زود خوب شم

یه کار نزدیک پیدا کنم

راحت باشد

خواهر شوهر م

گفت به داداشم زن 

میگیرم

منم گفتم برو بگیر

کادر شوهرم زنگ زد

گفت غلط کردم پاشو بیا

منم گفتم ملل بد

بیخ ریش صاحب ش

نه  پیشم نیست ولی الان دو ماه بیکارم و یک ماه سرگیجه شدید دارم وگرنه کار زیاده من ...

خرجیتونو بهتون نمیده؟ کارتون چی بوده قبلا؟ 

چرا خودتونو گم کردید؟ امیدتونو از دست دادید، اینجوری روز به روز شرایطتونو بدتر میکنید