2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان لباستون گرم میکنه قشنگ با پارچه فوتر؟

عزیزم من چی بگم اخه ... من نمیدونم شما گرمایی هستی یا سرمایی . یا زیر پالتوت چیزی میپوشی یا نمیپوشی ..

الان بیشتر پالتوهای بیرون  از جنس فوتر کلفت هست . اگر بری بازار تهران .. پارچه های مختلفی میبینی ک رنج  قیمت هاشم متفاوته 

فوتر از ۵۵ هزار هست ب بالا بستگی ب ضخامت و جنسش ...

خز هست  از۱۵۰ ب بالا 

سوییت هست از۶۰ ب بالا 

سوییت پشت خز هست متری ۱۲۰ ... البته من  خودم اوایل مهر رفتم  خریدم الان احتمالا گرون کردن ب خاطر فصل ‌.... دروغ چرا بگم  من دیر ب دیر پالتو میخرم کلاشاید هر  ۶ سال ی بار . یا ۵ سال ی بار ...دیگ خودمو بکشم ۳ سال تهشه بخوام پالتو بگیرم .. دو سال پیش پالتو خرید فوتر  .. البته ب گرونی الان نبود ...  روک بگم بدرد لای جرز دیوار نمیخرد ... سر دو سال   افتضاح شد .. 

امسالم ک سوییت گرفتم ...هم برای پالتو هم برای  مانتو پاییزه .  خوبه بد نیست . از فوتر بهتره ... به نظرم  سوییت بگیر توش رو آستر ببیی بزن ... من خودم ک  خز ببییی زدم  چون  خیلی گرم میکنه و من عادت ندارم چیزی زیر پالتو بپوشم