2777
2789
عنوان

پدرشوهرم شوهرمو کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 75 پست
شوهرم خیلی ناراحته میگه من دلم سوخت به یه فقیری کمک کردم تو چرا به بابام‌ میگی البته کلی هم عذرخواهی ...

شوهرت چن سالشه؟؟؟

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش درد نکنه 

تا شوهرت باشه دلش نسوزه ب ی زن کمک کنه 

خوبش شده دم پدرشوهره با معرفتت گرم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
اولین بارمه اشتباهشو به کسی گفتم اونم به پیشنهاد خانوما تو نینی سایت  شوهرم میگه آبرومو بردی&n ...

صددددددد بار گفتم به حرف ما گوش نکن😴😴😂😂😂

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
اولین بارمه اشتباهشو به کسی گفتم اونم به پیشنهاد خانوما تو نینی سایت  شوهرم میگه آبرومو بردی&n ...

والا من عمرا به خانواده شوهرم زندگی مو بگم، حتی خیانت، فقط در صورتی میگم که مطمین باشم فکرامو واسه طلاق کردم 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
قطعا شوهرت بچه ی زیر ۲۵ساله😐

زیر ۲۵ سال هم باشه داداش من ۱۹سالشه ولی هیکلش دو برابر بابام هس😂

زدن معنی نداره که🤦🏻‍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اتفاقا خوب کردی 

از کجا معلوم ب نیازمند کمک کرده و کاسه ای زیر نیم کاسه نباشه😏😏😏

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
ببخشید ولی خندم گرفت اشکال نداره بزار ادب شه

من خودم یه جوری شدم همین که درو باز کردم بدو بدو اومد داخل خونه با من دست داد بدون اینکه به اون سلام کنه یا چیزی بگه یه دونه سیلی زد بهش بعدشم دوتا هم لگد زد شوهرمم فقط نگاش کرد