وقتي تاپيكاي يلداتونو ميبينم كه ذوق دارين و ماام ميتونستيم فردا شب دعوت باشيم خونه ي نامزدم اينا يا اينكه اونا دعوت باشن خونه ي ما...اما نشد و همه چي بعد از پنج سال به هم خورد و من انگار يه تيكه از بدنمو جدا كردن....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببين ما دوسال دوست بوديم دوسال و نيمم اشنايي بوديم يني خانواده ها ميومدن ميرفتن اما چون هنوز رسمي نشده بوديم برام كادو به مناسبت عيدي و يلدا نمياوردن....ولي خب كادوي تولد و سوغاتي خيلي برام اورده بودن.توي دوسال قبل نه يلدا دعوت همديگه نبوديم ولي خب باهم در تماس بوديم ولي عيداي نوروز و ماهها رمضان مثلا دعوت ميكرديم همو....يا اينكه گاهي بي مناسبت.
مگه روی خوش ب کسی نشون داده ک اون بنده خداها جرات کنن بیان هی خواهر دست رو دلم نزار
جدی میگی یعنی خونوادت بیان روس خوش نشون نمیده؟ خب بی خیال نشو شاسد اسن کارش دلیلی داره نزارین این جور مسایل کش پیدا کنه ب هر حال لازمه بعضی مناسبتا برین بیان،