2777
2789
عنوان

اولين باره كه بهتون حسوديم ميشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کلا همینه کارش هر مناسبتی ک باشه عادت داره حال منو بگیره میدونه ک من چقد واسم مناسبتا مهمه م ...

شمام بامهمون دعوت کردن حالشو بگیر 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مگه روی خوش ب کسی نشون داده ک اون بنده خداها جرات کنن بیان هی خواهر دست رو دلم نزار 

ان شاءالله فرداشب خدا دلتو یه جور شادکنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همه روزای خوب وبد داشتیم انشالله به زودی حال دلت بهتربشه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
توی سالهای گذشته یلداها باهم بودین؟ خانوادش واست کادو اینا اوردن؟

ببين ما دوسال دوست بوديم دوسال و نيمم اشنايي بوديم يني خانواده ها ميومدن ميرفتن اما چون هنوز رسمي نشده بوديم برام كادو به مناسبت عيدي و يلدا نمياوردن....ولي خب كادوي تولد و سوغاتي خيلي برام اورده بودن.توي دوسال قبل نه يلدا دعوت همديگه نبوديم ولي خب باهم در تماس بوديم ولي عيداي نوروز و ماهها رمضان مثلا دعوت ميكرديم همو....يا اينكه گاهي بي مناسبت.

مگه روی خوش ب کسی نشون داده ک اون بنده خداها جرات کنن بیان هی خواهر دست رو دلم نزار 

جدی میگی یعنی خونوادت بیان روس خوش نشون نمیده؟ خب بی خیال نشو شاسد اسن کارش دلیلی داره نزارین این جور مسایل کش پیدا کنه ب هر حال لازمه بعضی مناسبتا برین بیان،

بیین دلیل شوهرت چیه چرا ایجوری میکنه؟

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩