الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه استکان شیر...سه چهار قاشق پودر کاکائو. ..شکر هم بستگی به ذائقه خودت داره..راستی کره هم داره...یه قاشق بزن....وسطش بخور ببین شیرین دوست داری یا تلخ...من زیاد شیرین دوست ندارم...بعد باید یک ربع بجوشه غلیظ بشه. ..غلظتش رو خودت تعیین میکنی. ..هم بزنی متوجه میشی...فقط تو یخچال بره یه کوچولو سفت تر میشه سس. ..
دستورالعمل کیک که همون کیک زبراس. ..توی گوگل سرچ کنی میاد...قابلمه چدن رو چرب کردم آرد الک کردم کف قابلمه...5 دقیقه قبل گذاشتم روی حرارت که گرم باشه قابلمه...بعد مواد رو ریختم توی قابلمه... گذاشتم روی گاز با حرارت خیلی کم...بعد بیست دقیقه برداشتم گذاشتم روی شعله پخش کنی که از قبل داغ شده باشه. ..روی در قابلمه هم باید دم کنی بذاری مثل وقتی برنج دم میکنی...تا یک ساعت اول هم درش رو برندار. ...