2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تو فر درست میکردم...خونه جدید فر نداره...تو قابلمه پختم عالی شد...ولی تو قالب نبود...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
وای چ عالی! روش چیه؟

با شیر و شکر و پورد کاکائو. ..سس شکلاتی درست کردم ریختم روش...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عزیزم میشه بگی سسشو چجوری درست کردی؟اندازه شیر و شکر کاکائو

یه استکان شیر...سه چهار قاشق پودر کاکائو. ..شکر هم بستگی به ذائقه خودت داره..راستی کره هم داره...یه قاشق بزن....وسطش بخور ببین شیرین دوست داری یا تلخ...من زیاد شیرین دوست ندارم...بعد باید یک ربع بجوشه غلیظ بشه. ..غلظتش رو خودت تعیین میکنی. ..هم بزنی متوجه میشی...فقط تو یخچال بره یه کوچولو سفت تر میشه سس. ..

عالی شده میشه بیشتر توضیح بدی؟

ببخشید غذا روی گاز...برم بیام توضیح میدم 🌹❤

چقد توو یخچال بمونه؟و اینکه سسشو کی ریختی؟

لازم نیست خیلی توی یخچال بمونه...وقتی از حرارت افتاد ریختم روش...یعنی همون موقع که از روی گاز برداشتم نریختم. ..گذاشتم یه خورده از حرارت بیوفته....

لازم نیست خیلی توی یخچال بمونه...وقتی از حرارت افتاد ریختم روش...یعنی همون موقع که از روی گاز برداشت ...

کیک من درسته از قابلمه درنمیاد بیرون یکمیش میچسبه ته قابلمه

روغن میزنما قابلمه هم نچسبه

عالی شده میشه بیشتر توضیح بدی؟

دستورالعمل کیک که همون کیک زبراس. ..توی گوگل سرچ کنی میاد...قابلمه چدن رو چرب کردم آرد الک کردم کف قابلمه...5 دقیقه قبل گذاشتم روی حرارت که گرم باشه قابلمه...بعد مواد رو ریختم توی قابلمه... گذاشتم روی گاز با حرارت خیلی کم...بعد بیست دقیقه برداشتم گذاشتم روی شعله پخش کنی که از قبل داغ شده باشه. ..روی در قابلمه هم باید دم کنی بذاری مثل وقتی برنج دم میکنی...تا یک ساعت اول هم درش رو برندار. ...