2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیکا یه اندازن یا یکی بزرگه یکی کوچکه؟

نه سایز قالبها فرق دارن ،تازه یکم هم از دور کیک بالایی برش زدم که کوچیکتر بشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
قربونت یه خبر کن پس منو

#کیک_ساده🍰

@lezzat_ashpazy 

🍰تخم مرغ 4 عدد

🍰شکر 1.5 لیوان

🍰شیر 1 لیوان

🍰روغن مایع 1 لیوان

🍰ماست 4 ق غ

🍰آرد 3 لیوان

🍰بیکینگ پودر 2 ق چ

🍰وانیل 1 ق چ

@lezzat_ashpazy 

همه مواد رو آماده جلوی رو خودتون بگذارید

تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید،خوب بزنید تا کف کند،حالا وانیل و شکر را اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود باید یک کرم سفید غلیظ شود. این قسمت کار خیلی خیلی خیلی مهم است. تحت هیچ عنوان سرسری نگیرید. حالا ماست را اضافه کرده و خوب بزنید و به همین ترتیب روغن و همینطور شیر آرد باید حتما الک شود بیکینگ پورد را لابه لای آرد الک کنید. اینکار را باید خیلی سریع انجام دهید که پف تخم مرغها نخوابد. در همین لحظه فر را هم روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید. آرد را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید کاغذ روغنی را ته قالب قرار داده و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب کنید مواد را آهسته توی قالب بریزید. کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید. هرگز هرگز

بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد شود بعد از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی را بردارید.

@lezzat_ashpazy

کیکت اسفنجی هست یا معمولی ؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
عزیزم من هیچوقت ماست نمیزنم تو کیکام  بد نمیشه با ماست؟

خوب دستورای دیگه هست ماست نداره ولی نه بد نمیشه ،کیکش اسفنجی نیست زیاد چون خانواده شوهرم اسفنجی دوست ندارن

مرسی عزیزم 😍😍😍😍 خامه روشو با دقت و کامل لطفا😜 منم درست کنم پزشو بدم😂😂😂

اینو خودم نوشتم عزیزم 

مرسی عزیزم 😍😍😍😍 خامه روشو با دقت و کامل لطفا😜 منم درست کنم پزشو بدم😂😂😂

اینم خود کیک‌ ‌هست که واسه پدرشوهر درست کردیم 😊😊😊