#کیک_ساده🍰
@lezzat_ashpazy
🍰تخم مرغ 4 عدد
🍰شکر 1.5 لیوان
🍰شیر 1 لیوان
🍰روغن مایع 1 لیوان
🍰ماست 4 ق غ
🍰آرد 3 لیوان
🍰بیکینگ پودر 2 ق چ
🍰وانیل 1 ق چ
@lezzat_ashpazy
همه مواد رو آماده جلوی رو خودتون بگذارید
تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید،خوب بزنید تا کف کند،حالا وانیل و شکر را اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود باید یک کرم سفید غلیظ شود. این قسمت کار خیلی خیلی خیلی مهم است. تحت هیچ عنوان سرسری نگیرید. حالا ماست را اضافه کرده و خوب بزنید و به همین ترتیب روغن و همینطور شیر آرد باید حتما الک شود بیکینگ پورد را لابه لای آرد الک کنید. اینکار را باید خیلی سریع انجام دهید که پف تخم مرغها نخوابد. در همین لحظه فر را هم روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید. آرد را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید کاغذ روغنی را ته قالب قرار داده و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب کنید مواد را آهسته توی قالب بریزید. کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید. هرگز هرگز
بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد شود بعد از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی را بردارید.
@lezzat_ashpazy