2777
2789
عنوان

بدبختیای من

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده نامزدت ؟ دیگه الان یکم دیره ایکاش قبلا به همسرت میگفتی و یه طلای ظریف میخریدی

اخه الان طلاخیلی گرونه حتمانداشته ک نخریده وگرنه هرکسی دوست دارم برای خانمش بهترینو هدیه کنه خودتو بابت این موصوع ناراحت نکن ؛این نیز بگدرد

با گوشیه دیگ میام اگه برگزدونم دیگه برام احترام نمیزارن ندارن ولی وقتی میدیدن ندارن چجوری عروس میگرف ...

شما وقتی دیدی ندارن چجوری عروسشون شدی؟

نیاوردن هدیه و طلا و لباس و...خجالت نداره

اخلاق و ادب نداشتن خجالت داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

واسه منم تو هیچ کدوم از مراسما طلا نیاوردن گفتن ما تو شهرمون رسم نداریم دوران عقد طلا بگیریم الان که عروسی گرفتم میبینم رسم من درآوردیشون با رسم واقعیشون زمین تا آسمان متفاوته چون من شهر دیگه بودم زیاد واسم ارزشی قائل نشدن 

واقعا این رسما عوض اینکه خاطره خوش بشه واسمون بعضی وقتا میشه عذاب دلمون

به خدا. اصا ما ایرانیا خیلی رسمای الکی داریم که هر روزم دارن اضافه میشن.. همش زندگیامون شده چشم و هم چشمی. هیشکی لذتی نمیبره