2777
2789

من يه خاستگاري داشتم تو مرحله اشنايي بوديم كه حالا فهميدم بدر اصلي شوهرم نبودن و همه دروغ گفتن شما بودن چيكار ميكردين؟    

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت کارشونو میپرسیدم

پدرشوهر چیز مهمی نیست اگه خود پسره خوبه بقیه مسائل خانوادگیش اوکی باشه 

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
مهم نیس.... مگ ب ارثش موقع ازدواج طمع داشته باشی

خب دروغ گفته اصلا به ارث فكر نكرده بودم تا الان به اينكه  دروغ به اين بزرگي گفتن 

ینی پدره خودشو مخفی کرده و ی ادم دیگرو الکی جلوی شما پدرش معرفی کرده؟؟ وای وای اصلا قابل هضم نیست و ...

نه شوهر مامانش بوده 

اینکه پدر شوهر کی باشه واقعا کی نباشه اونقدرا مهم نیست

ولی مخفی کاری و دروغ اونم سر هویت اعضای خانواده خیلی برام غیر قابل تحمله، این سوال برام پیش میاد  اینا الان به خودشون اجازه همچین دروغ های بزرگی رو دادن، بعدا پسره یا خونوادش دیگه چه دروغایی می گن، اصن حساسیت دارن به مخفی کاری و پوشاندن گندکاری های احتمالیشون؟

در نتیجه رد می کردم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اینکه پدر شوهر کی باشه واقعا کی نباشه اونقدرا مهم نیست ولی مخفی کاری و دروغ اونم سر هویت اعضای خانو ...

اره واقعا داره حرصم مياد بعد عقدم اون اقا محرمم نبودن و من بهشون ميگفتم بدر

علت کارشونو میپرسیدم پدرشوهر چیز مهمی نیست اگه خود پسره خوبه بقیه مسائل خانوادگیش اوکی باشه 

خوب بود دروغ ميگفت؟