2777
2789
عنوان

تا حالا شده...؟؟

134 بازدید | 21 پست

تا حالا شده تو تلگرام بهتون پیام بدن ک با عکستون اکانت فیک ساختن و قصد اخاذی دارن؟

چیکارکردین؟

برا من همچین پیامی اومده بلاکش کردم،بنظرتون سرکاریه؟

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

من اصلا عکسم پروفایلم نمیذارم...... اصلا و ابدااا.. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی مدت شماره های مختلف بهم زنگ میزدن هی با لحنای زشت حرف میزدن و میگفتن خاله حالت چطوره من احمقم نمیدونستم ینی چی 

ی روز یکی تو تل پیام داد پروفش عکس زن و بچش بود منم پریدم بهش ک شمارمو از کجا اوردی اونم ی شات فرستاد شمارم تو اینستا رو پیج ی زن فاحشه بود ک ظاهرا بهش میگن خاله

خوب کاری میکنی بخدا

اگه مشکل حادتر شده باید ب فتا بگی 

. دوستم همچین موردی پیش اومد براش ب فتا گفت

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اگه مشکل حادتر شده باید ب فتا بگی  . دوستم همچین موردی پیش اومد براش ب فتا گفت

اخه هیچ  ایدی و شماره ای نداش

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
من ی مدت شماره های مختلف بهم زنگ میزدن هی با لحنای زشت حرف میزدن و میگفتن خاله حالت چطوره من احمقم ن ...

شمارمو کسی نمیتونه ببینه جز اکانتم

من میدونم چجور اخاذی میکنن و به هدفشون هم میرسن مطمن باشید رو یه چیزایی دست میزارن که برا حفظ ابرو هم شده هر چیزی خواستن بهشون بدی. 

داخل اینستا برا یکی از فالور هام اتفاق افتاده بود پسره میدونست شهرشون کجاست رفته بود عکسشو گذاشته بود داخل این سایت های.... بعد گفته بود از شهر.... و قیمت زده بود با پسر های اون شهر قرار میذاشت با عکس اون بنده خدا. میگفت هنوز میترسم از خونه برم بیرون چون اگر یکی از اون پسرا منو ببینه اذیتم میکنن تا بلاخره پول داد و راضی شدن رفتن 

اخه هیچ  ایدی و شماره ای نداش

پس ربات بوده و سرکاری احتمالا 

من میدونم چجور اخاذی میکنن و به هدفشون هم میرسن مطمن باشید رو یه چیزایی دست میزارن که برا حفظ ابرو ه ...

بابا منو نترسونین😁😁

ینی خطمو عوض کنم؟ 

بعد اخه تو تل گفته،شمارع منم فقط اکانتم میتونه ببینه 

اینم اصن ایدی و شماره نداش

برا منم کسی نمیتونه ببینه  ی پیج ساخته بودن شماره منو نوشته بودن تو بیو ب عنوان شماره ب اصطلاح ...

ووویی