2777
2789
عنوان

خانومای شیرازی کسی هست

216 بازدید | 13 پست

ببخشید دختر اگه عقد باشه به شیراز رسمشون چی هست شیرازیا

مثلا برای شب یلدا خانواده داماد مراسم‌خاصی دارن برای عروس

یا تو طول زمانی که عقد هستن اگه چند تا عید بود مثلا قربان غدیر نوروز و.... رسمشون هست که به عروسشون عیدی بدن  ( حالا یا طلا یا خرید کامل برای عروس)؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دوران عقد یه عید اومد برام خریدن عیدی هم دادن 

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
تازه من شنیدم شیرازی‌ها جهاز نمیدن

شیرازی اای بیچاره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد با دختر هست. تنها چیزی که داماد میاره فقط تلویزیون هست. حتما اونایی که جهاز نمیارن شیرازی نما ها هستن.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
همه جا خوب و بد داره.. بد نیستن فسایی ها ولی بهتره وصلت بین خودشون باشه

آخه من یکی از نزدیکانم برای یه شهر دیگه اس با اونا ازدواج کرده احساس می کنم خیلی تو خودشون هستن میشه یخورده توضیح بدید از مرامشون🙏🏻

آخه من یکی از نزدیکانم برای یه شهر دیگه اس با اونا ازدواج کرده احساس می کنم خیلی تو خودشون هستن میشه ...

گفتم که بهتره وصلت بین خودشون اتفاق بیفته. یعنی خیلی با غریبه راه نمیان. بین خودشون خیلی آدمای خوبی ان.کلا استان فارسی بد نداریم. ولی بازم فسا و کازرونی ها اخلاقای خاص خودشون رو دارن. من خیلی با فسایی ها ارتباط نزدیکی نداشتم روابطمون احترامی بوده . اما اگه دوستتون بتونه قلق رفتاریشون رو پیدا کنه میتونه ارتباط بگیره

گفتم که بهتره وصلت بین خودشون اتفاق بیفته. یعنی خیلی با غریبه راه نمیان. بین خودشون خیلی آدمای خوبی ...

ممنونم آخه یه بار به یکی گفتم اینا فسایی هستن گفت خوب نیستن  البته کسی که اینو گفت شیرازی بود  من اون موقع نپرسیدم چرا  حالا گفتم از شما بپرسم

ممنونم آخه یه بار به یکی گفتم اینا فسایی هستن گفت خوب نیستن  البته کسی که اینو گفت شیرازی بود&n ...

منم‌شیرازی اصلم... ولی با احتیاط.. به حرف دوستتون اهمیت بدین.