2777
2789
عنوان

انتخاب اسم بچه...

197 بازدید | 16 پست

سلام به همگی امیدوارم خوب باشین..یه راهنمایی میخوام من الان حدود۱۰هفته دیگه وقت زایمانمه هنوزاسم بچه انتخاب نکردیم شوهرم ازهمه نظرمیخوادغیرازخودم میخوام یجوری قانعش کنم که منم مادربچه ام وتوانتخاب اسم حقی دارم؟؟واقعاتوروحیم تاثیرمنفی گذاشته شده

تعداد رای : 31
نظرسنجی
ترنم
17
54%
ماهور
13
41%
سوگند
1
3%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا تبریک میگم ،پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک

با نهایت مهربانی و احترام در فضایی که خودتون دوتا غقط باشین مثلا به همسرت بگو به نظرت اسم بچه را چی بذاریم

وقتی ایشون نظرشو گفت،شماهم اسم مد نظرتو بگو 

ماهور این دو جنسیتی هست

برا پسر هم میزارن

من خودم اسمی که دو جنسیتی باشه دوست ندارم

همیشه بچه با این سوال مواجه

اگه دختر باشه میگنمگه ماهور اسم پسر نبود

اگه پسر هم باشه میگن مگه اسم دختر نبود

عزیزم منم سر انتخاب مشکل داشتم باهاش خودش میخواست انتخاب کنه اسم مذهبی ولی من اسم فارسی میخواستم

یه روز نشستیم با هم حرف زدیم بعد کلی حرف گفتم من زندگی ای که توش پاره بشم(در صورت طبیعی از پایین درصورت سز از شکم) از وسط دو شقه شم یه اسم نتونم بگیرمو نمیخوام تازه بچه هم که بیاد عوارض زایمان سختیهای شیر دادن بیخوابی بچه داری ...مال منه که کوچکترین حقی که میتونه یکم بهم انگیزه بده انتخاب اسمه که اگه با نظر من نباشه من هیچیو نمیخوام