2777
2789

بنا به دلایل پزشکی دکترم میگه نباید فعلا باردار شی تا شرایط رحم و بدنت مناسب باشه

۱۵ آدر من یه رابطه محافظت نشده داشتم با شوهرم تخمک گذاریم ۲روز بعدش بود

امشب لک دیدم وقتی خودمو با دسمال تمیز کردم لکه قهوه ی بود مثل لانه گزینی ینی فکر کردم

چون پریودم ۱دی باید شروع بشه 

حالا چیکار کنم

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
خب مطمئن بشو باردارى يا نه بعد دنبال راه سقط باش انشالله كه نباشى

تست بارداری ندارم فردام جمعس داروخونه شبانه روزی بازه ولی نمیتونم‌برم چون فردا مهمون دارم 

با خودم گفتم سیاه دانه بخورم بلکه قاعده اوره سقط کننده هم بلشه رفتم یه قاشق مربا خوری خوردم ولی الان پشیمون شدم از عوارضش ترسیدم

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لیوان زعفرون دم کن بخور خب

زعفرون داشتم ولی هرچی گشتم نبود فردا اول صب باید بگردم دنبالش دم‌کنم

ولی خیلی ترسناکه اینکه بدونی بارداری وقتی نمیخوای و ن بدنت توانشو داره

به تست اعتباری نیست برای اقدام به سقط.شنبه برو ازمایش

بخوام برم ازمایش به اقام باید بگم اونم من ک فداشم ولی متاسفانه حرف تو دهنش نمیمونه میره در عرض ۲دقه کل خاندان و محل پر میکنه به مادرش میگه بعد اونم میره ب بقیه میگه خصلت بدی دارن

میخوام اگه هم‌هستم بی سرصدا سقط کنم من حتی مامانمم نمیدونه نباید باردار شم فعلا دوس ندارم مشکلات زناشویمو بگم به اعضا خانواده