2777
2789

پسرم۶ماهشه آرزوبه دل موندم یه شب بگیریم بخوابیم اوایل که کولییک داشت منوکشت حالاهم تاصب همش نق میزنه حتی روزهاهم نمیذارم بخوابه اگرم بخوابه یه ربع بعدبیدارش میکنم که سیرخواب نشه ولی بازم شباهمش اذیت میکنه نیم ساعت طول میکشه میخوابونمش ده دقیقه بعدبیدارمیشه منوپدرشوواقعادیوانه کرده دیگه هیچ جونی برامون نمونده توروخدااگه ذکری راه حلی هرکاری که نتیجه گرفتین یاددارین بگیدهرچندفکرنمیکنم لنگه این تودنیاباشه صبحاخوبه بازی میکنه گریه نمیکنه شبامارومیکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لنگش رو پای منه منتها دختره ونزدیک ۵ماهشه

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

خب چرا نمیزاری صبحابخوابه ،والا فکرکنم انقد بیدارش میکنی بین خواب عادت کرده ،ولش کن بزارهرموقع خوابش میادبخوابه ،باید خیلی وقت پیش ب شب وروزعادت میکرد فکرکنم خودت مقصری ک هی ازخواب بیدارش کردی

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 

ربلاکس نداره احتمالا؟

زیر سرش رو شیب دار بگیر ببین خوابش بهتر نمی شه

یا او کریر بخوابونش

غیر از این کلا بچه رو از بک ماهگی کنار خودت نخوابون

ی جوری نباشه به بوی تو عادت کنه

وگرنه تا آخرررر دو سال از شب تا صبح هیییی بیدار میشه و شیر میخاد

من برای بچه اولم اینا رو نمی دونستم اذیت شدم

بچه دوم رعایت کردم راااحت بودم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
شاید به پروتئین گاوی حساسیت داره

دقیقا

بد خوابی یک علتش می تونه همین باشه

چون بچه بنده خدا خیییییلی اذیته

و حتی رفلاکس براش ایجاد میشه اگه مادر رژیم پروتئین گاوی رو رعایت نکنه

استارتر جان حتما ی تست برای این حاسیت بگیر از بچه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

در ضمن اینکه بچه ۶ ماهه تو روز فقط یک ربع میخوابه وحشتناکه

بچه تو این سن به خواب روز هم نیاز داره

حدود دو سه ساعت

دکتر نموند ک من برا بدخابی بچم نرفته باشم پیشش

یادمه اخرین دکتر نشستم تو مطب گریه کردم ک توروخدا خاب بچمو درست کن

مستاصل شده بودمااا

دوقلو داشتم و از کم خابی چندبار بیهوش شدم...

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
تو بارداری ت کم خواب بودی عزیزم؟

بله چون هم ویار وحشتناک داشتم

هم تنگی نفس وحشتنااااک. مجبور بودم نشسته در حد چرت زدن

دلم میخاست بخابماا و احساس خفگی میکردم یا با تهوع بیدار میشدم

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.