2777
2789
عنوان

واس شب یلدا گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 20 پست
خب مث بقیه شب هاس ولی قبول کن من دیر ب دیر مامانم اینارو میبینم کلا از شهر خودمونم دوریم مامانم اینا ...

خب حق داری هر جا دوس داری بری من موندم چه اصراری مادرشوهرا هی میگن بیاین خونه ما ِ..منم تو این شهر تنهام میذم خونه مادرشوهرم مادرم بودم حتما پیش مامانم بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.....منم‌هرسال این بساطو داشتم....امسال با جاریم ب مادر شوهرم گفتیم مامان چکنیم شب یلدا...اول ...

چ خوب خوشبحالتون

روضه هجر تو از پای دراورد مرا/کی شود با روی تو دیدار کنم
چه خونی به پا کردن؟

گداشتن شوهرم ظهر ک رفت کار اومد گریه و زاری ک تو نزاشتی پسرم بیاد بالا درحالی ک بخدا شوهرم از کار میاد من میگم برو بالا ی سر بزن بهشون پدر مادرن گناه دارن 

حالای شب من مریص بودم نتوسم برم میگه تو نزاشتی منم جلو خودش زنگیدم ب شوهرم😁 ک مامانت اومده منو دعوا میکنه وقتی دید اینطوریه خودش پشیمون شد رفت 

خب حق داری هر جا دوس داری بری من موندم چه اصراری مادرشوهرا هی میگن بیاین خونه ما ِ..منم تو این شهر ت ...

دوری از خانواده خیلی بده من چن روزه سخت مریضم نیمدن بگن مرده ای ی زنده ای بعد مامان من از اونجا سوپ پخته داده بابام این همه راه اورده برا من از بس نگرانم بوده منم بدنم صعیف هس  تب ک میکنم از پا میفتم

گداشتن شوهرم ظهر ک رفت کار اومد گریه و زاری ک تو نزاشتی پسرم بیاد بالا درحالی ک بخدا شوهرم از کار می ...

خوب کاری کردی زنگ زدی به شوهرت،شوهرت چی گف؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘