بچه ها فکر نکنید من از اینام که فقط می شینن پشت سر خانواده شوهر حرف میزنن.نه من تو فامیل همسرم چه پدری چه مادری یه شخصیت اروم هستم و.کسی که سرش به زندگی خودشه.تو فامیل خودمون به مهربونی معروفم و تو محیط کار به یه ادم کار راه انداز همه.ولی انقدر از مادر همسرم بد دیدم که اصلا دوسش ندارم.اهل اینکه بشینم پشت سرش تو فامیل و اشنا یا حتی پیش خانواده خودم حرف بزنم هم نیستم.فقط یه دوست صمیمی دارم که به اون میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جریانتو واسه همسرم تعریف کردم میگم دلم سوخت طفل معصوم یجا خواست غیبت مادرشوهر کنه دستش رو شد
میگه یبار؟
شمااا زنااااا
انقدر غیبت مادر شوهر میکنید حد نداره
بعدشم میخنده😂😂😂🤦♀️🤦♀️
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔