2777
2789
عنوان

میشه بیایید داخل دم در بده

296 بازدید | 36 پست

دلم گرفته

حرف بزنید  

از عشق بگید 

از عشق واقعی 

از دوست داشتن 

از اینکه خدا تقاص دلشکستگی رو میده 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا تقاص خیلی چیزا رو میده فقط صبر خدا زیاده و عجله ماهم زیاد

خب چه فایده  اگه بخواد  ی ده بیست سال دیگه جواب بده 

تا ده بیست سال دیگه من باید حالم بد باشه 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
سلام خوبی چه خبر 

سلام عزیزم 

در چه مورد ؟؟

چیزی واسه گفتن ندارم😔خودم نابودترم

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
چیزی واسه گفتن ندارم😔خودم نابودترم

چه دنیایی بدی

آدما امیدی ندارن دیگه 🤦🏻‍♀️

عشق واقعی خداست  اگه اینو درک کنیم دیگه بقیه چیزا فرع میشه برامون

خدا رو خیلی صدا زدم 

ازش خواستم بغلم کنه 

ولی نشنید 

بغل نکرد 

منو یادش رفته 

تو ببخش ....

بخشیدم 

ولی فراموش ن  هی یادم میاد هی حالم بد میشه