الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چه اشکال داره بچه نه ماهه که خیلی آسونه بچه از هفت تا ده میخوابه بعد که بیدار شد پیشکسوت عوض میکنی بش غذا میدی ویکم بازی میکنی باز میخوابه تا دو و سه قبول کن به نظرم شیر خشک هم میخوره دیگه
ازش یه امضا بگیر که کاریش شد گردن تو نیست فردا همه یقه تورو میگیرن بره پرستار بگیره بچه ها خیلی شی ...
اره منم با قسمت اولش موافقم بدجور
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
ایا میدونی بچه تو را پیر میکند؟؟ چند سال دیگه تو پیر میشی اون هنوز جوونه.بعد از فک و فامیلا میشنوی میگن اه اه اه فلانی رو دیدین چطور شکسته شده اما اون یکی همیشه بیرونه سرکاره روحیش عوض میشه هنوز جوون مونده...
سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه میخواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
خودت بچه داشتى تا حالا؟اصلا بچه دارى بلدى؟ واى نگهدارى بچه ٩ ماهه خيلى سخته نبايد يه لحظه هم ...
نه بچه ندارم اما خب تا یه حدی بلدم بعد منم همه ی اینارو بهش گفتم گفت یاد میگیری و تروخدا قبول کن منم جواب ندادم ولی هم میگم اگرم قبول کنم اگه بچه ارومی باشه قبول میکنم هم امتحانی یه هفته
نه بچه ندارم اما خب تا یه حدی بلدم بعد منم همه ی اینارو بهش گفتم گفت یاد میگیری و تروخدا قبول کن منم ...
اونوقت باید یه اتاقتو بکنی اتاق کودک تو هنوز تازه عروسی از زندگیه مجردیت لذت ببر من لذت زندگیمو با میلیون ها عوض نمیکنم استرس داره جایی نمیتونی بری باید از همه جا بکنی که ماهی یه تومن میگیری یه تومن که تو این گرونی چیزی نیست بیخیال شو بابا
از الان کار نکن بذار منبع درآمدت شوهرت باشه بعدا همیشه ازت انتظار داره که درآمد داشته باشی الان اولشه خوشت میاد من اینا رو از روی تجربه گفتم
یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍