2777
2789
عنوان

بچه ها جاریم گفته بچشو نگهدارم بیایید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 86 پست

من خیلیا رو دورو ورم میشناسم از بچه نگه داری میکنن تو خونه و پول میگیرن...

اول از همه باید مسئولیت پذیر باشی و فکر کنی بچه خودتو.

دوم هم باید صحبت کنی همه تلاشتو میکنی که اتفاقی نیفته...

عزیزم هر کاری ریسک و سختیای خودشو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه اشکال داره بچه نه ماهه که خیلی آسونه بچه از هفت تا ده میخوابه بعد که بیدار شد پیشکسوت عوض میکنی بش غذا میدی ویکم بازی میکنی باز میخوابه تا دو و سه قبول کن به نظرم شیر خشک هم میخوره دیگه 

...
من جای جاریت باشم یه دوربین مدار بسته میذارم تو خونم یه پرستار غریبه هم میگیرم ، اینطوری چیزی هم شد ...

شوهرش قبول نمیکنه میگه یا خاهرش یا مادرش یا من ک جفتشونم مشتاقن من قبول کنم

ازش یه امضا بگیر که کاریش شد گردن تو نیست فردا همه یقه تورو میگیرن بره پرستار بگیره بچه ها خیلی شی ...

اره منم با قسمت اولش موافقم بدجور

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

ایا میدونی بچه تو را پیر میکند؟؟ چند سال دیگه تو پیر میشی اون هنوز جوونه.بعد از فک و فامیلا میشنوی میگن اه اه اه فلانی رو دیدین چطور شکسته شده اما اون یکی همیشه بیرونه سرکاره روحیش عوض میشه هنوز جوون مونده...

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بچه خواهر نميشه قبول كرد به خاطر مسوليتش  چه برسه به جاري  تا بچه ها گل وبلبلن خوبي كوچكترين اتفاقي بيفته براش ميشي مقصر

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خودت بچه داشتى تا حالا؟اصلا بچه دارى بلدى؟ واى نگهدارى بچه ٩ ماهه خيلى سخته نبايد يه لحظه هم ...

نه بچه ندارم اما خب تا یه حدی بلدم بعد منم همه ی اینارو بهش گفتم گفت یاد میگیری و تروخدا قبول کن منم جواب ندادم ولی هم میگم اگرم قبول کنم اگه بچه ارومی باشه قبول میکنم هم امتحانی یه هفته

من خیلیا رو دورو ورم میشناسم از بچه نگه داری میکنن تو خونه و پول میگیرن... اول از همه باید مسئولیت ...

بچشو پیشم گذاشته دکتر رفتنی واقعا همه ی حواسم بهش بود تکون میخورد تو خاب میرفتم بالاسرش بعد من بچه هارم خیلی دوست دارم اینم بچش خیلی نازه

نه بچه ندارم اما خب تا یه حدی بلدم بعد منم همه ی اینارو بهش گفتم گفت یاد میگیری و تروخدا قبول کن منم ...

اونوقت باید یه اتاقتو بکنی اتاق کودک تو هنوز تازه عروسی از زندگیه مجردیت لذت ببر من لذت زندگیمو با میلیون ها عوض نمیکنم استرس داره جایی نمیتونی بری باید از همه جا بکنی که ماهی یه تومن میگیری یه تومن که تو این گرونی چیزی نیست بیخیال شو بابا 

از الان کار نکن بذار منبع درآمدت شوهرت باشه بعدا همیشه ازت انتظار داره که درآمد داشته باشی الان اولشه خوشت میاد من اینا رو از روی تجربه گفتم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍