2777
2789
عنوان

بچه ها جاریم گفته بچشو نگهدارم بیایید راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 86 پست
عزیزم چه اشکال داره بچه نه ماهه که خیلی آسونه بچه از هفت تا ده میخوابه بعد که بیدار شد پیشکسوت عوض م ...

اره شیرخشک میخوره خابشم خیلی منظمه الان ۱ساعت بیداره یکی دوساعت میخابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا میدونی بچه تو را پیر میکند؟؟ چند سال دیگه تو پیر میشی اون هنوز جوونه.بعد از فک و فامیلا میشنوی م ...

هههههه نگران نباش اون بنده خدا ۱۲ سال از من بزرگتره

اول اگه به شکل یه کار به قضیه نگاه کنی مسئله ی نیست...ولی  بیین اخلاق و رفتار جاریت و برادر شوهرت چطوره؟؟اگه انسانیت دارن و فهم و شعورشون بالاست چرا که نه....حتما قبول کن...ک اگه خدایی نکرده بچه تب کرد...یا یکم خراش برداشت پاش ...تو فامیل و اشنا اذیتت نکنن...

اونوقت باید یه اتاقتو بکنی اتاق کودک تو هنوز تازه عروسی از زندگیه مجردیت لذت ببر من لذت زندگیمو با م ...

اخه همش ۵ساعته درروز و ۵روز در هفته منم ک تنهام 

اول اگه به شکل یه کار به قضیه نگاه کنی مسئله ی نیست...ولی  بیین اخلاق و رفتار جاریت و برادر شوه ...

ادمایه فهمیده این ولی خب اگه بخام قبولم کنم باید اولش همه حرفاموبزنم

اره شیرخشک میخوره خابشم خیلی منظمه الان ۱ساعت بیداره یکی دوساعت میخابه

به نظرم قبول کن چه اشکال داره هم به جریت کمک کردی هم پولشم میگیری ولی یادت باشه پولو همش برا خودت خرج کنی کاش همه ما در قبال بچه بزرگ کردن پول میگرفتیم 

...
به نظرم قبول کن چه اشکال داره هم به جریت کمک کردی هم پولشم میگیری ولی یادت باشه پولو همش برا خودت خر ...

اره گفتم ک هزار تومنشم تو خونه خرج نمیکنم😅طلاهم انقدر گرون شده نمیشه طلا خرید

اونوقت باید یه اتاقتو بکنی اتاق کودک تو هنوز تازه عروسی از زندگیه مجردیت لذت ببر من لذت زندگیمو با م ...

نظر ایشونم خیلی موافقم...منم شاغل بودم و درآمد داشتم...ولی الان ک درآمد ندادم یه لذت دیگه ای داره برام ک با درآمد همسر زندگی میکنم...من از این دید نگاه تکرده بودم