2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به ماست دارچین میزنم همراه اویشن و فلفل و زردچوبه

عع تو عجیب تری یکم 😂

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خیلی خوشمزه است  هر چی سبزی هم داشته باشیم خورد میکنم توش  مخصوصا جعفری یا گشنیز خیلی عا ...

من سالادتو همیشه درست میکنم. کلا سالاد ریز دوس ندارم. درشت همیشه درست میکنم. با ابلیمو و فلفل سیاه و نمو . فلفل دلمه و بروکلی هم میریزم.

ولی ماکارونی اولین باره دیدم😁 غذای کجاست؟

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖
توی سوپ و اش دوست دارم نون ترید کنم گوشت قرمز نمیخورم  گوشت تازه بدم میاد وقتی عصبی میشم میر ...

عجبببببب   

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من سالادتو همیشه درست میکنم. کلا سالاد ریز دوس ندارم. درشت همیشه درست میکنم. با ابلیمو و فلفل سیاه و ...

خودم کشف کردم 

غذای دوران دانشجویی 😂

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

توی سوپ و اش دوست دارم نون ترید کنم گوشت قرمز نمیخورم  گوشت تازه بدم میاد وقتی عصبی میشم میر ...

همسر منم اکثرا تا صبح کتاب گوش میده😫😫😫

باید هدفون به گوش بخوابه دیوونه میشم 😣

خوابش میبره صدای یارو تا ۵صبح پخش میشه😬😬

قطع هم کنم  بیدار میشه معمولا😂😂

نظرها خیلی باحال بود😂😂🤩

پنیر با عسل، ماست با مربا خیلی دوست دارم.

روی بیسکوییت مربا میریزم میخورم. 

پسرخالم روی نیمرو عسل میریزیه میخوره اه خیلی چندشه 🤦‍♀️

منم با خودم گاهی وقتها حرف میزنم بلند بلند 😂

زیرپوشهای همسرمو قبل اینکه بندازم تو لباسشویی حساااابی بووو میکنم. به به کیف میکنم عاشق بوشم.