2777
2789
حافظ هم در مدح پیامبر اسلام شعر داره 

مستقیم اسمی از پیامبر نیاورده این تفسیر ماست که به چی ربطش بدیم شعرش رو

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد منظور این شعره؟

وای دوباره بحث😂😂

عزیزم من که مفسر شعر حافظ نیستم ولی چند جا خوندم خافظ شناس ها و مفسران گفتن اون شعر رو در مدح شاه شجاع گفته

البته ویژگی شعر حافظ اینه که هر برداشتی ازش داشته باشی صحیحه🌸

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد منظور این شعره؟

اگه دوست داری درمورد حافظ بیشتر بدونی سری به وبسایت گنجور بزن 

در کوچه رندان اثر دکتر زرین کوب هم خوبه

مستقیم اسمی از پیامبر نیاورده این تفسیر ماست که به چی ربطش بدیم شعرش رو

یک دفعه دیگه هم اصرار داشتید که بگین حافظ مسلمان نبوده 

در این مورد بحثی ندارم و باید اساتید تاریخ ادبیات (اون هم نه یک نفر از منظر خودش بلکه افراد مختلف  )نظر بدن نه من و این که حافظ چه دینی داشته تاثیری تو طرز فکر من نداره پس جای صحبت نیست 

یک دفعه دیگه هم اصرار داشتید که بگین حافظ مسلمان نبوده  در این مورد بحثی ندارم و باید اساتید ت ...

من نگفتم حافظ شناسان گفتن🤷‍♀️منم ازونا نقل قول کردم

هرجور دوست دارین🤷‍♀️ 

ن بابا  بحث چی سوال پرسیدم

میدونم عزیزم😙 بحث یعنی گفتگو ☺

یک دفعه دیگه هم اصرار داشتید که بگین حافظ مسلمان نبوده  در این مورد بحثی ندارم و باید اساتید ت ...

شما یخورده در مسائل دینی گارد دارین ولی باور کنید دین اطرافیانم کوچکترین تاثیری در نظر من نسبت اونا نداره☺🌸

دغدغه این روزهامـ  اینهـ  : امام زمان دوست داره چجوری باشم ؟

احساس جدیدی این روزها دارم ...

برای جوابش چند تا کتاب رو شروع کردم بهـ خوندن.

یه سوال دیگه هم دارم اینکهـ : دلیل اینکه توی این زمان به دنیا اومدم چیهـ؟بعید میدونم الکی باشه

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

حافظ مگه میشهـ مگه داریم کهـ مسلمان نباشه آخهـ :) 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد