صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3791 عنوان علائم خفیف بارداری 164 بازدید | 7 پست دوستان کیا اوایل بارداریشون علائم خفیفی مثل حالت تهوع سردرد های ریز و... داشتنمیشه اطلاعاتتونو بگین ممنون میشم یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی 1398/09/28 | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1636 هیچ علائمی نداشتم روز ۴۱ سیکلم بیبی چک بعد نیم ساعت حاله افتاد.روز ۴۳ باز بعد ۱۰ دقیقه حاله افتاد بتام ۷۳ بود دو روز بعد تکرار کردم شد ۲۰۷😉 مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 علائم بارداری ۵ هفته تموم شه معلوم میشه قبلش من علائم خاصی نداشتم فقط تخمدانام تیر میکشید وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3791 هیچ علائمی نداشتم روز ۴۱ سیکلم بیبی چک بعد نیم ساعت حاله افتاد. روز ۴۳ باز بعد ۱۰ دقیقه حاله افتاد ... اینایی ک میگن من اصلا نمیدونم چیه😓 یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3791 علائم بارداری ۵ هفته تموم شه معلوم میشه قبلش من علائم خاصی نداشتم فقط تخمدانام تیر میکشید یعنی میشه گفت بعد از یک ماه درسته؟ یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1636 یعنی میشه گفت بعد از یک ماه درسته؟ یکی دو هفته بعد تاخیر مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 یعنی میشه گفت بعد از یک ماه درسته؟ آره اگه بد ویار باشی یه هفته که عقب بندازی تازه شاید شروع شه علائمت وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
صبابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3791 آره اگه بد ویار باشی یه هفته که عقب بندازی تازه شاید شروع شه علائمت اوکی مرسی یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی