2777
2789
عنوان

در دفاع از مرد بودنم !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 42 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقآ دیدم مردی و طولانی نوشتی اصلا نخوندم چی نوشتی شرمنده خخخ

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

منم با حضور اقایون مخالف نیستم.اما خوب اگه واقعا واسه اطلاعاته بهتر نیست از یه مرجع بهتر استفاده کنید مثل کتاب یا سرچ تو اینترنت.میدونین مثل اینه شما با همدوره ایای خدمت سربازی یه گروه  یا سایت داشته باشین از ۱۰۰ نفر ۱۰ نفر زن باشن مثلا خواهر بعضیاو بگن واسه درک کردن برادر یا همسر اینده.خوب ممکنه شوخیا یا بحثایی بشه که کاملا مردونه باشه.اینجا هم درسته عمومیه اما بیشتر مطالب دردو دل خانوماست یا مربوط به جنسیتشون.در کل با توهین مخالفم.ولی اصلا ترجیح نمیدم همسرم تو این سایتا عضو باشه

اکثر خانوم های  اینجا به شدت مرد ستیز هستن! این برای بار هزارم هست که دارن به ی آقا توهین میکن ...

مردستیز بودن با اینکه مخالف حضور ی اقای خاله زنک تو بحثای زنونه باشی زمین تا اسمون فرق میکنه

در درجه هزارم هم باز مردستیزی بهتر از همجنس ستیزی است پس بهتره شما برای خودت متاسف باشی

زنان_علیه_زنان_ممنوع#  

اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست...

اینکه مخالف حضور آقایان باشیم یا نه بستگی به نوع نگرش ما داره.

جامعه ما یک جامعه محدوده اگه قرار باشه خودمون با دست خودمون محدودترش بکنیم که بدتر میشه

امروز از یه سایت اینترنتی با دست خودمون خواهان تفکیک جنسیتی هستیم.فردا این خواسته تفکیک جنسیتی به جامعه ای که توش زندگی میکنیم کشیده میشه.

من با این نگرش به قضیه حضور آقایون تو سایت نگاه میکنم و مخالف حضورشون نیستم.

مردستیز بودن با اینکه مخالف حضور ی اقای خاله زنک تو بحثای زنونه باشی زمین تا اسمون فرق میکنه در درج ...

زنی که خیلی راحت به همنوع خودش توهین میکنه و شخصیت و شعوره خودش رو به راحتی زیر سوال میبره برای من قابل احترام نیست

ما همه انسان هستیم فارغ از جنسیت

لطفا با کلماتی که اصلا مفهومش رو درک نکردید بازی نکنید...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

کی میخواد این بحث از این سایت جمع بشه ، سایت عمومیه خب ، کسی که دوس نداره آقا بیاد تو تاپيکش بگه خب ، نظری هم داد جواب نده . این حجم از حساسیت و درک نمیکنم اصلا خانوماي محترم ، درخواست داد رد کن چیزی نمیشه که 

توکه اینقد مرد دوستی بیا به داییم شوهر کن سلام گزارشگر

من دنبال انسانیت هستم

پدر دارم برادر دارم دایی عمو پسر خاله و...

که همه در بقای نسلمون نقش بزرگی رو ایفا میکنن

لطفا سعی نکنید با تخریب کسی شخصیت خودتون رو به نمایش بزارین...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

به خاطر اینکه جنسیتم رو نفی میکنه ... من مردم و دوست دارم هویت مردونه ام همه جا با خودم داشته باشم.. ...

شما ک انقدر این مسائل برات مهمه هویت مردانه ات!!! رو بردار ببر جایی ک حفظ بشه

مردی ک خودش انتخاب میکنه توی جمع زنانه باشه مسلما هویتش براش اهمیتی نداره تا وقتی ک اینجایی اعتراض نکن و حرفیم نزن و هروزی ک میای اظهار نظر کنی قبلش با دقت به عکس پروفایلت نگاه کن 

مدل موهاشم بهت میاد اتفاقا 

اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست...
به خاطر اینکه جنسیتم رو نفی میکنه ... من مردم و دوست دارم هویت مردونه ام همه جا با خودم داشته باشم.. ...

ببین تصور بدی از آقایون داریم

میدونی چرا؟ چون درخاست دوستی میدن فوری و....

البته همه اینطور نیستن و ماهم میتونیم درخاست دوستی رو قبول نکنیم ولی مهم اینه ک اون درخاست دوستی نیتشون رو نشون میده

من قبلا مدافع مردا بودم ک تو سایت باشن ولی یه چیزایی دیدم ک الان حالت خنثی دارم ب حضورتون

خودت رو دوست داشته باش❤