سلام...
ان تاپیک رو ببینید :
https://ninisite.co/discussion/topic/3635349/با-حضور-اقایون-تو-سایت-مخالفید-یا-موافق?postId=116481813
چرا بعضیاتون اینقدر ضد مردید ؟ چرا اینقدر دیگران رو زود قضاوت میکنید؟ میدونید قضاوت کردن از رو جنسیت ادم ، تو دنیای متمدن رو بهش چی میگن؟

این تصویر رو ببینید !!! عضویت من 16 ام بود و درخواست برای حذف پروفایلم 18 ام !!! حالا برید و توهینها و قضاوتهایی ک نسبت ب مردا تو اون تاپیک هست رو بخونید !!!
و این پاسخ من تو اون پست :
عجب چ کار ما دارید اخه !!!
...من یه مردم، واسه یه مشورت اومدم اینجا عضو شدم از رو ناچاری و اتفاقا مشورتهای خوبی هم دادین بعضیتون ... تا دو سه روز اول می اومدم تو سایت بعدشم تو اون تاپیک حذف، خواستم پروفایلم رو پاک کنن !!! تا اینکه یه ایمیل رو گوشیم بود بازنکردم موضوع نوشته نی نی سایت باز نکرده من دوباره وارد سایت شدم...
در مورد سایت، کاملا مشخصه این سایت از همون اول واسه خانما راه اندازی شده !!! همین ک عکس پیش فرض پروفایل من زنه، میشه اینو درک کرد !!! (البته احساس بدی هم بهم دست میده ).... در مورد مطالب، من فقط بعضی از مطالب اشنایی رو خوندم بیشتر واسه درک مسایل خودم بوده و شناخت خلقیات شماها...
در مورد اینکه بعضیاتون اینجا نوشتین حرفا زننونه اس و مردا نیازی نیس بخونن ، من اینو اشکال میدونم اینکه یه مرد مشکلات بارداری یا چیزای دیگه در مورد زن رو بدونه ک اشکال نداره !!! اتفاقا به درک درستی تو وضعیت مشابه میرسن ...