2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون واریکوسل عمل کرده

154 بازدید | 20 پست

سلام لطفا اونایی که شوهرشون واریکوسل عمل کرده و باردارشدن...بگه که چند وقت بعداز عمل باردارشدن....؟؟؟

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
شوهرت عمل کرده؟

اره عزیزم الان ۱ماهه

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن تقریبا ۷ماه قبل عمل کرده هنوز حامله نشدم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
شوهرمن دوبار از ا هردوطرف یک سال ونیم بعدعمل پیشگیری داشتیم بعدبچه دارشدیم

یعنی ۱سال و نیم جلوگیری داشتی خودتون نمیخواستین تواین مدت؟

والله شوهر من یبارعمل کرد پنچ سال پیش من بارذارنمیشدم البته ما جلوگیری نداشتیم ....بعدپنچ سال دکتررف ...

چه مدت بعدش باردارشدی؟

یعنی ۱سال و نیم جلوگیری داشتی خودتون نمیخواستین تواین مدت؟

آره نمیخواستیم همون ماه اول اقدام هم باردارشدم😖😖سه روزبود رفته بودم خونمون😂😂😂

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
اره عزیزم الان ۱ماهه

به سلامتی الهی کنارهم شاد باشین...واسه منم دعا کن

شوهرمن دوبار از ا هردوطرف یک سال ونیم بعدعمل پیشگیری داشتیم بعدبچه دارشدیم

خداراشکر من خیلی میترسم ک حامله نشم البته ۵ماه بعداز عمل آزمایش داد تعدادش خیلی تغییر کرده بود یعنی نرمال بود دیگه الانم چند روزی میشه ک دارم بهش دارو گیاهی میدم از طب اسلامی گرفتم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
آره نمیخواستیم همون ماه اول اقدام هم باردارشدم😖😖سه روزبود رفته بودم خونمون😂😂😂

ای جان به سلامتی باشه الهی همیشه لب تون خندون باشه واسه منم دعا کن

شوهرمن تقریبا ۷ماه قبل عمل کرده هنوز حامله نشدم

ان شالله که این ماه باردار میشی توکل بخدا 

خداراشکر من خیلی میترسم ک حامله نشم البته ۵ماه بعداز عمل آزمایش داد تعدادش خیلی تغییر کرده بود یعنی ...

نگران نباشبن شوهرمن یه باربچگیش عمل کرده بود یه بارم نامزد بودیم.همون ماه اول اقدام هم حامله شدم🤣🤣🤣 انقدر دکترش گفته بود احتمالش زیاده بچه دار نشین دوبار هردوطرف عمل کرده.منم مطمئن بودم نمیشه دیگه ولی شد

انشاالله هرچه زودترشماخم صاحب نی نی میشین

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍