2777
2789

تو این سونوگرافی ها چه خبره این همه اشتباه از کجا میاد بیچاره خیلی شوک شده گریه میکنه 

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوك شدن نداره كه😕😕😕

سيسمونيو دخترونه گرفته؟

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
شوك شدن نداره كه😕😕😕 سيسمونيو دخترونه گرفته؟

یه پسر داشت اینم که از ۶مون اول گفتن دختر اسم انتخاب کرده بود لباس خریده بود الان ۲۵ هفته رفته گفتن پسره

یه پسر داشت اینم که از ۶مون اول گفتن دختر اسم انتخاب کرده بود لباس خریده بود الان ۲۵ هفته رفته گفتن ...

آخي عزيزم😍😍

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

منم پسر میخواستم وقتی گفت دختره شوکه شدم ولی وقتی مطمعن شدم انگار دنیا بهم دادن اینقدر خوشحال بودم که فقط. میخندیدم میگفتم حالا همه میگن انگار بعد از هفت پسر گیرت اومده و واقعا هم میگفتن ادم ناخودگاه ارتباط عمیق با جنسیت برقرار میکنه ربطی به جنسیت نداره زیاد

من میگم هرچی میگن از همون اول درستش رو بگن آدم دل می بنده بعدا خب می ریزه بهم

الان من خودم استرس گرفتم 

منم پسر میخواستم وقتی گفت دختره شوکه شدم ولی وقتی مطمعن شدم انگار دنیا بهم دادن اینقدر خوشحال بودم ک ...

اینم میگه کاش همون اول درست اش رو می گفتن

شوهرش وقتی فهمیده بود دختره از خوشحالی گریه کرده بود آنقدر دوست داشتن ولی اگه از اول میگفت پسر دیگه میرفتن تو فاز پسر داشتن

به منم 25 هفته گفتن پسر.. تا قبلش میگفت دختر.. ولی من واسم مهم نبود فقط پرسیدم همه‌چی خوبه؟  وزنش خوبه؟  مشکلی نداره؟

انگار نه انگار که تاحالا فکر میکردم دختره و حالا میگن پسر.

🖤

به منم 25 هفته گفتن پسر.. تا قبلش میگفت دختر.. ولی من واسم مهم نبود فقط پرسیدم همه‌چی خوبه؟  وز ...

ای جان چه مادر خوبی خوش به حال پسرات

مگه هفته ۲۵ هم سونو داره؟

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی