2777
2789
عنوان

قهوه لاغری عربیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 16934 بازدید | 20 پست

بچه ها هر چیزی رو نگیرین.من یه دکتر تغذیه میشناسم ازش سوال کردم بهم گفت چک کن کخ تاییدیه غذا و دارو داره .بهم گفت داره گفتم بهم کد تاییدیه بده یه کد داد توی سایت ذا و دارو استعلام گرفتم معتبر نبود خیلی مراقب باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رژیم خوشم نمیاد ولی دیدم اینچوریه پیش خودش رژیم آنلاین گرفتم.بچه ها خیلی خوب بود.با هیچی کم نمیکر ...

سلام عزیزم خوش به حالت من هم به هیچ وجه کم نمی کنم دیگه دارم ناامید میشم.

میشه بگید کدوم دکتر رفتید؟

اگ خوب باشه منم میگیرم 72کیلوام میخام 68بشم

سلام عزیزم من نمایندگی اصلی فروش قهوه شرکت لدورا رو دارم اصفهان هستم نمیدونم شما کجایی هستین بله قهوه ی دارکش باعث زیاد شدن متابولیسم میشه برای کسانی که فعالیت ورزشی یا هر فعالیتی که نیاز به انرژی داره خیلی خوبه کافئینش از قهوه ی ملایم کمتره صد درصد خالصه هیچ ناخالصی نداره با پست هم ارسالش امکان پذیره آدرستون رو به خود شرکت میدم و خود شرکت وایتون ارسال میکنه تستش هم موجوده شماره ی واتساپم ۰۹۱۳۶۵۶۲۸۴۳ خانم طغیانی هستم

بچه ها هر چیزی رو نگیرین.من یه دکتر تغذیه میشناسم ازش سوال کردم بهم گفت چک کن کخ تاییدیه غذا و دارو ...

سلام عزیزم فروش حضوری داریم من اصفهان هستم قهوه ی اصل عربیکا برای سوخت و ساز عالیه ولی همراهش باید یکم مراعات کنید ارسال با پست هم امکان پذیره من نمایندگی اصلی شرکت لدورا رو دارم تست هم موجود هست ۰۹۱۳۶۵۶۲۸۴۳تلفن واتساپم خانم طغیانی

میتونم کد تاییدیه بفرستم تا توی سایت نگاه کنید 

سلام

بچه ها من یه قهوه دارم استفاده میکنم خیلی خوبه تقریبا ماهی 4 کیلو کم کردم اسمش قهوه فوری سوپریم گانودرما دکتر بیز هست اسم فروشگاه با لینک صفحه خرید قهوه سوپریم دکتر بیز رو براتون میزارم اگه دوست داشتید یه زنگ بزنید و مشاوره بگیرید ازشون 09101935851 فروشگاه کالایاب
این هم لینک خرید قهوه فوری سوپریم دکتر بیز