2777
2789
عنوان

ستور ژله دورنگ برای شب یلدا

203 بازدید | 12 پست

لطفا بگید

تا حالا دورنگ درست نکردم

درضمن از قالبم نمیتومم درست بیرون بیارم

خیلی دوست دارم یاد بگیرم

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لایه رو درست میکنی میذاری یخچال بعداز این که گرفت اون یکی لایه رو میریزی فقط حواست باشه لایه دوم خیلی گرم نباشه و با ملاقه آروم بریز 

واسع برگردوندن هم کف قالبتو یکم چرب کن و موقع برگزدوندن پنج ثانیه قالب رو تو آب داغ فرو ببر در بیار بعد برگردون

بارداری سختی داشتم میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید مرسی  

ببین عزیزم اول اینکه برای قالبی کردن ژله به حای دولیوان یک ونیم لیوان آب بریز قبلش قالبت روجرب کن ژله ی اول روبریز وبذاریخچال کمی که گذشت وقتی ژله نیم بندشد یعنی نه آبکیه نه سفت وقتی انگشت بزنی رد دستت روش میمونه.اون موقع ژله ی بعدی روکه قبلادرست کردی وگذاشتی بیرون ازدماافتاده وداغ نیست روآروم آروم رو سطح اول بریز وبذلریخچال کاملا ببنده باچاقو کناره های ژله روآزاد کن ته قالب رو ده ثاتیه بذار تو ظرفی که آب داغ داره وبرگردون توظدف😍

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
مشكل منم اينه كه از قالب درميارم داغون ميشه 😐

بااین روش که مت گفتم عالیه.البته قالب سیلیکونی سخته ها یاپلاستیکی یافلزی

قالبتو بشور بعد ابش که رفت بدار تو فریزر یه ربع باشه بعد ژله تو که خواستی از قالب در بیاری اول با ته چنگال یا چاقو اطراف ژله ات رو در بیار بعد اب جوش کن چند ثانیه بدار تو اب برش دار برعکسش کن تکون بده در میاد راحت

اره منم سوال درم وقتی یه لایه گرفت لایه بعدی رو داغ ک نمیشه بریزیم بایدیکم سردبشه بریزیم اونوقت خوب ...

من بالانوشتم اگع لایهی اول نیم بندنشه وآبکی باشه ژله ها قاطی یشن اگه سفت باشه هم دواالایه به هم نمبچسبن. ژله رنگ دوم روهم درست کن بذاربیرون خنک بشه یخچال نه ها بیرون.بعد آرکم آروم بریز رو اولی

عزیزم منم تجربه اولم بود ولی از نت پیدا کردم که قالب ژله رو چرب کن کمی شکر بپاش نیم ساعت بزار فیریز بعد موادو بریز داخلش راحت در میاد البته موقع درآوردن یه لحظه بزار تو آب داغ