2777
2789
عنوان

تو را...👇

410 بازدید | 48 پست

تو را به ترانه ها بخشیدم

به صدای موسیقی

به سکوت شکوفه ها

که به میوه بدل می شوند...

و از دستم می چینند

تو را به ترانه ها بخشیدم

با من نمان

عمر هیچ درختی ابدی نیست

باید به جدایی از زندگی عادت کرد

شمس# لنگرودی

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست🌹

اینم عالیه ....ممنون 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
اینم عالیه ....ممنون 

ممنون از شما...استرس گرفتم..حس میکنم یه دانش آموزیم که معلم داره جلوم برگه م تصحیح میکنه😆

ممنون از شما...استرس گرفتم..حس میکنم یه دانش آموزیم که معلم داره جلوم برگه م تصحیح میکنه😆

نه بابا خجالت ندید...سر فرصت باید همه تاپیک هاتونرو بخونم....

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
نه بابا خجالت ندید...سر فرصت باید همه تاپیک هاتونرو بخونم....

جدی!!چه خوب!!!یکیش دیشب پست گذاشتین..اونجا ازتون پرسیدم جریان تاپیکاتون چیه جواب ندادین  

ولی از حضورتون ممنون💐💐💐💐

شما شاعری؟

چطور مگه ...نه خیلی 

جدی!!چه خوب!!!یکیش دیشب پست گذاشتین..اونجا ازتون پرسیدم جریان تاپیکاتون چیه جواب ندادین   ولی ...

گفتم متوجه نشدم ..ندیدم معذرت میخوام 

بخاطره اون کاربر ک اونجوری گفت اینجوری متوجه شدم☺

یه کم شاعرم ....