2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری در هفته دوازده

827 بازدید | 9 پست

سونو هشت هفتگی خبری از هماتوم نبود یهو بی دلیل تو هفته یازده خونریزی کردم خداروشکر بچه سالمه ولی گفتن هماتوم پونزده سی سی گرفتم.خونریزی ندارم ولی لک قهوه ای چرا.دکترم فقط شیاف تجویز کرده شبی یکی و استراحت نسبی.تجربه ای دارید در این مورد؟هفته دیگ غربال دارم استرس اونم منو میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خونریزی پشت جفته 

خب منم پس مشکلم همین بود چون نوشنه بود خونریزی پشت جفت فکر میکردم هماتوم باهاش متفاوتههه

من 8هفتگی لکه بینی داشتم شیافم ک استفاده کردم بازم یه مدت داشتم بعدش دیگه قطع شد

خب منم پس مشکلم همین بود چون نوشنه بود خونریزی پشت جفت فکر میکردم هماتوم باهاش متفاوتههه من 8هفتگی ...

چقد این بارداری استرس داره هنوز هیچی نشده حس میکنم چندسال پیر شدم

چقد این بارداری استرس داره هنوز هیچی نشده حس میکنم چندسال پیر شدم

ارهههه خدایی خدا به همه مامانای باردار صبر بده

من رحمم دو شاخگیم داشت یه حد کمی بعدش سرکلاژ شدم کلا خیلی دردسر کشیدم تا اینجا خدا کنه بعدش خدا بهم یه حالی بده بچه م آروم باشه

ارهههه خدایی خدا به همه مامانای باردار صبر بده من رحمم دو شاخگیم داشت یه حد کمی بعدش سرکلاژ شدم کلا ...

انشالله پاداششو میگیری شما ک بیشتر راهو رفتی من هنوز اول راهم.ب امید خدا غربالو بدم کلی از استرسم کم میشه

انشالله پاداششو میگیری شما ک بیشتر راهو رفتی من هنوز اول راهم.ب امید خدا غربالو بدم کلی از استرسم کم ...

ان شاءالله واسه شمام به سلامتی بگذره و نی نی تو با خیال راحت بی استرس بغل بگیری

عزیزم نگران نباش .فقط استراحت کن خم نشو و اصلا رابطه ج ن س ی نداشته باش.من هم از هفته ۷ لک بینی داشتم حتی یه روز تبدیل به خونریزی شد.دکترم روزی سه تا شیاف داد. بازم لک قطع نمی شد. سونو هفته ۹ میگفت هماتوم ندارم.هر غذا یا میوه ای رو از قبل تو نت نگاه کردم. یکی بهم گفت سوره یاسین رو بخون .۷ تا مبین داره. به هر مبین رسیدی فوت کن تو نخ و یه گره بزن .بعد ببند به لباست. من بستم به دستبند و از اون روز در نیاوردم. خدا رو شکر لک دو روز بعد قطع شد.ان شاالله که دیگه برام پیش نیاد.میدونم چه دسترسی داری.منم هفته ۱۴ ام