سونو هشت هفتگی خبری از هماتوم نبود یهو بی دلیل تو هفته یازده خونریزی کردم خداروشکر بچه سالمه ولی گفتن هماتوم پونزده سی سی گرفتم.خونریزی ندارم ولی لک قهوه ای چرا.دکترم فقط شیاف تجویز کرده شبی یکی و استراحت نسبی.تجربه ای دارید در این مورد؟هفته دیگ غربال دارم استرس اونم منو میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نگران نباش .فقط استراحت کن خم نشو و اصلا رابطه ج ن س ی نداشته باش.من هم از هفته ۷ لک بینی داشتم حتی یه روز تبدیل به خونریزی شد.دکترم روزی سه تا شیاف داد. بازم لک قطع نمی شد. سونو هفته ۹ میگفت هماتوم ندارم.هر غذا یا میوه ای رو از قبل تو نت نگاه کردم. یکی بهم گفت سوره یاسین رو بخون .۷ تا مبین داره. به هر مبین رسیدی فوت کن تو نخ و یه گره بزن .بعد ببند به لباست. من بستم به دستبند و از اون روز در نیاوردم. خدا رو شکر لک دو روز بعد قطع شد.ان شاالله که دیگه برام پیش نیاد.میدونم چه دسترسی داری.منم هفته ۱۴ ام