2777
2789

پارسال همین موقع تقریبا من دو ماه بود که اقدام به بارداری کردم و از اونجایی که مامانم و اطرافیان اکثرا سر دوماه باردار شدن منم فکر کردم سردو ماه باردار میشه دوماه شد دیدم نشدم رفت پیش دکتری که جاریم بعد ۶ سال پیش اون باردار شد یه دکتر ارمنی که سنش خیلی زیاده و افرادی که تو مطبش بودن میگفتن دیدن کسانی را که پیش نتیجه گرفتم منم رفتم پیش ایشون اول برام سونو روز ۱۵ پری و آزمایش خون ۳ پری و آز اسپرم برا همسرم نوشت من رفتم آزمایشاتا انجام دادم روز ۱۵ پری فولیکول ۱۹ داشتم بدون هیچ دارویی،ایشون وقتی جوابا دیدن گفتی همه چیز خوبه و مشکلی نداری ولی چون زود باردار بشی بهت متفورمین کلومفین و لتروزول میدم ماه بعد اینا را خوردم و رفتم سونو روز ۱۵ پری فولیکول ۱۷ داشتم و اینکه کیست فولیکولی هم ایجاد شده بود دکتر سونو گفت من اصلا از داروهایی که خوردی راضی نیستم رفتم پیش دکتر گفتم این داروها که به من کیست شد گفت طوری نیست من دکترتم میدونم چیکار میکنم رفت پیش یه دکتر دیگه ایشون گفتن اینا داروها برا تو زیاده بعدشم تا یک سال وقت داری صبر کن الان یک سال شده نمیدونم چیکار کنم به نظرتون برم پیش همون دکتری که جاریم پیشش نتیجه دیده؟؟؟ تو را خدا کمکم کنید سردرگمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که تنبلی تخمدان نداری

به نظر من برو یه دکتر طب سنتی خوب داروی تحریک تخمک گیاهی بگیر یا بادشکن تخمدان و ... 

داروهای گیاهی کم عارضه تر هستند 

من یه داروی گیاهی تقویت تخمدان خوردم ماه بعد باردار شدم اما 5 هفته سقط شد حاملگی پوچ بود 

فکر کنم دکتر طب سنتی باید در کنارش دارو یا درمان دیگه ای هم میداد تا تخمک قوی باشه و سقط نشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

ب نظرم برو پیش همون دکتر ارمنی. چون داروهایی که داده درسته. من خگدم با لترزول باردار شدم. البته نه با یه ماه 4ماه اسنفاده کردم این قرصارو. امپول hcgهم زدم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
ب نظرم برو پیش همون دکتر ارمنی. چون داروهایی که داده درسته. من خگدم با لترزول باردار شدم. البته نه ب ...

آخه تنبلی ندارم بعدشم لتروزول و کلومفین را باهم بهم داد