2777
2789
عنوان

شما هم نامزد ک بودین ازش حرف میخوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 57 پست
وا الان که نامزدین باید براش خیلی شیرین ترم باشین از الان میچزونه بعدا میخواد چیکار کنه😐😐😐😐یا قش ...

اینو قبول ندارم ،چون همه انقدر به من میگفتن دوران نامزدی دوران گل و بلبل و خیلی خاطره خوب

من با خودم میگفتم منکه نامزدیم اینجوریه پس بدبخت شدم

اما از وقتی اومدم خونه خودم بهتر شده همچی اصلا انگار روز به روز داره بهتر میشیم جفتمون،فقط نامزدیمون خیلی بد بود

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات

نمیدونم چرا همه مردا ب زنشون بد وبیراه میگن یعنی خانما هیچی بدی حرفی وخلاصه توهینی ب شوهراشون نمیکنن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول گفت اخلاقم اینه باهم حرف میزنیم ببینم باهام میسازی بعدش سردعوا که میکردیم قهر کرد فک کرد میرم منت کشی تا یه هفته نرفتم خودش اس داد

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

مثلا من خودم ب شوهرم حرف بد میزنم ولی توقع دارم اون هیچی نگه اگه من فحش هم دادم بیاد نازم بکشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اینو قبول ندارم ،چون همه انقدر به من میگفتن دوران نامزدی دوران گل و بلبل و خیلی خاطره خوب من با خود ...

نمیدونم برا همه که برعکسه بنظرم..البته خداروشکر که شما بهتر شدین و اینکه هرچیزی برای همه یه جور نیست واقعا...انشالله استارترم مثل شما باشه ولی این دورانو باید خیلی بیشتر دقت کرد بهرحال جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته

ن

من خودم الان نامزد دارم با اينكه اخلاقمم باهاش تند نيست اونقدي خودمو بالا بردم و جا پامو محکم کردم که یبار بهم گفت ملي راستشو بخواي ازت ميترسم، شايد الان بگي بخندي يا كلا شيشو هشت باشي، ولي فقط كافيه يچیزي بگیم که ناراحت شي، اونوقته که كلا بيخيال ميشي

الانم بگو رو چه حرکتايي حساسي تا سعي كنم انجام ندمو ...

كلا اقامون خيلي ماهه، از اوناييه كه ماماني بودن بعد يهو عاشق شدن و رامن‌ الان...

توام سعي کن تو مشتش بگیري

ببین عزیزم شما با خاموش کردن گوشی هیچ تغییری درکسی که هنوز آداب رفتاری صحیح نداره و دور از جونت یه احمقه که میگه میخوام بچزونمت نمی تونی ایجاد کنی مگه شما رغیبش هستی واقعا دوستانه بهت میگم از آیندت بترس سا برو مشاوره یا واقعا در ازدواج باهاش تجدید نظر کن

بنظرم ازدواج نکنی باهاش بهتره...حالا الانک نامزدین و زیر یه سقف نیستین اینجوره بری خونه خودت چی میشه

اللته نداشتن ثبات اخلاقی همینه درست نمیشه

تهمت میزته که تو رو بچزونه؟؟خاکتوسرش

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
چرا.. من خودم مقصر بودم اما اون نباید اینجوری میکرد

میگم ک ما خانما اصلا توقع نداریم آقایون چیزی بگن ک ما ناراحت بشیم ولی اگه خانما بگن انکاراشکال نداره وباید آقایون سکوت کنن