2777
2789
عنوان

بالاخره نی نی دار شدم😍😍

710 بازدید | 54 پست

چند روز بعد از اون بی بی چک که هاله داشت آزمایش دادم و بتام اولش ۴۶ شد.آزمایشگاه گفت نتیجه مثبته ولی صد در صد زمانی قطعیه که ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی و دوبرابر شده باشه.منم پریروز تکرار کردم و ۲۰۳ شده بود.خدا بهم لطف کرده و منو لایق دونسته.اما امروز خیلی ترسیدم.من کم کاری تیروئید دارم و دو ساله قرص میخورم و ترمال شده بود ولی دیروز ازماییش تیروئید و قند و .... دادم امروز جوابشو دیدم وای خدای منtsh  ۶ برابر شده بووووود وحشت زده رفتم دکتر بدون وقت و التماس نشونش دادم گفت عیبی نداره چون ft4 نرماله این عدد ترسناک نیست اگر اینم نرمال نبود خطرناگ میشد.خلاصه قرصام دوبرابر شدددددددن😣و همون تا از دکتر تموم شدم بدو بدو رفتم آموزشگاه امتحان فاینال داشتم😐😓با بدبختی و ترس و اضطراب امتحانو دادم حالا ساعت ۱۰ برگشتم تازه شروع کردم به  آماده شدن واسه عقد برادر شوهرم که فرداااااااااس.😥😥😥😥البته بماند که دیروز از ساعت ۱ تا ۷ عصر دنبال لباس تو کوچه برلن و شانزلیزه گشتم و منفجر شدم اما در کل امروز خیلی روز سختی بود خیلی.

ممنونم که مطالعه کردید عزیزانم.

یه سوال دارم آیا این همه بدو بدو و کم خوابی برای اون فندوق مضره؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکههههههههه عزیزم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
اینم یادم رفت تیکر بارداریمو دیروز زدم😍😘🤗

مبارکت باشه ب سلامتی‌ ضرر داره اره زیاد فردا ورجه وورجه نکن خدا حفظش کنه و سالم‌بزاره بغلت ب نظرم‌تا تشگیل شدن‌قلبش‌بکسی‌چیزی‌نگو میدونم‌ذوق داری ولی نگو

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
الهی شکر عزیزم.مبارک باشه‌.منتظرا رو فراموش نکن گلی التماس دعا

خیلی ممنونم عزی  دلم.انشااااااالله هیچ کسی رو بی اولاد نکنه.و همه چشم انتظارا به زودی به خواسته اشون برسن

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...