2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه دومیو اولین روز  آخرین پریود باید بزنیم یا تاریخ لقاح؟ترجمه فارسیش تاریخ لقاح میشه.مطمئنی؟

اولیش باید سن خودتو ب میلادی بزنی

دومی باید اولین روز اخرین پریودتو بزنی

نفسم هایلین💜
شمایی ک دنبال کردی منو دیدی ک اومدن تشکررررر کردن ازم بابت درست تشخییییص دادنم سری بعدی باهات برخور ...

من راجب کسی بد صحبت نکردم شما مراقب حرف زدنت باش عزیزم بفهم چی میگی جرات برخورد کردن نداری 

شرط میبندی؟؟؟بعضیاهم خودتی یه عکس ناواضح گذاشتی تازه من احتمال دادم برات نگفتم ۱۰۰٪نمیدونم چرا بهت ...

من از دختر بدم نمیاد چرا بدم بیاد هرچی خدا بده میزارم رو چشام شکر بعدشم سعی کن مودبانه حرف بزنی مشخصه چه شخصیتی داری 

من از دختر بدم نمیاد چرا بدم بیاد هرچی خدا بده میزارم رو چشام شکر بعدشم سعی کن مودبانه حرف بزنی مشخص ...

اره شخصیت منو خداروشکر همه میشناسن چیزی نیس ک با نظرشما بخواد عوض شه

یکبار گفتم همه اشتباه میکنن و جوابتونم دادی

اما دلیل نمیشه همه جا تیکه بندازی

من شرط میبندم بچه این خانم دختره

نفسم هایلین💜
اره شخصیت منو خداروشکر همه میشناسن چیزی نیس ک با نظرشما بخواد عوض شه یکبار گفتم همه اشتباه میکنن و ...

خب هرچی باشه مهم سالم بودن بچست امیدوارم خدا هرچی میخوای بهت بده فقط اینو یادت باشه دل شکستن و ناراحت کردن ادما تاوان داره موفق باشی خانم 

میبینی دارم یا ندارم😉

مطمعن باش کسی کم نمیاره از بحث کردن ان شالله خداهم بهت چهار تا دختر بده بعد دختر تو دلت بسلامتی زایمان کنی فقط خواستم بگم هرچی سونو میبینی میگی دختره که اینجوری شد و اینو بدون نه دختر و ن پسر هیچ کدومش خوشبختی نمیاره و هیچوقت از جنسی هیچ کسی بدش نیومده موفق باشی 

خب هرچی باشه مهم سالم بودن بچست امیدوارم خدا هرچی میخوای بهت بده فقط اینو یادت باشه دل شکستن و ناراح ...

شما واقعا ببینمن متقصر بودم یا شما؟شماام دل منو شکستی ببین

نفسم هایلین💜