2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا باید بده امام رضا واسطست حتما صلاحت نبوده یا خدانکزده سد گناه داشتی 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

مثل من..نمیدونی باچه عشقی رفتیم پیشش..با چ شوقی توو حرمش نماز خوندم....بعد ازینکه نشد باهاش قهر کردم ولی چن باری خوابشو دیدم...البته اینم بگم ک بشدت معتقدم امام رضا واسطه ست و تا خدا نخاد چیزی نمیشه...ولی خب ضامنم نشد دلم شکست

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
خدا باید بده امام رضا واسطست حتما صلاحت نبوده یا خدانکزده سد گناه داشتی 

آخه من خواستم دعوتم کنه برم شهرش برای چند سال....

دیگه اختیار اینو داره ک مهمون دعوت کنه امام رضا... مگه نه؟

اول از خدا خواستم

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  

بذار ی چی بهت بگم...

سالها دلم در طلب ی خواسته ای بود.. ولی ی شب خواب دیدم و معنیش این بود ک هرگز ب خواسته م نمیرسم..

ازاون خواب حدود۱۱سال میگذره و چندروز پیش بهم ثابت شد ک حکمت اون نرسیدن ب خواسته م چ بود. ۱۱سال عمرکمی نیست.

و خداراشکرمیکنم ک حاجتمونداد.

الان حاجت دیگه ای دارم ک سخت محتاجشم امید به کرمش دارم اما اگه نداد به حکمتش ایمان دارم.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

بچه ها امام رضا خدا نیست . اگه ازش چیزی میخواییم نه اینکه ایشون میتونن بجای خدا تصمیم بگیرن . ایشون فقط واسطه دعا هستن . تا خدا نخواد هییچچ اتفاقی نمیافته . ایشون همیشه رئوف بودنو میمونن . شما ازش بخوایین انشالله یروز به حاجت دلتون میرسید وقتیم رسیدین منم دعا کنین که بعد ۸ سال خدا بهم یه نی نی سالم بده

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
آخه من خواستم دعوتم کنه برم شهرش برای چند سال.... دیگه اختیار اینو داره ک مهمون دعوت کنه امام رضا.. ...

والا منم عاشقشم دوروز مونده بود به رفتنم نشد برم البته من بار اخر گفتم امام رضا حاجتم بکیرم دفعه بعد بیام میگم اشتباه کزدم گفتم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بذار ی چی بهت بگم... سالها دلم در طلب ی خواسته ای بود.. ولی ی شب خواب دیدم و معنیش این بود ک هرگز ب ...

عزیزم واقعا همون ۱۱سال پیش خاب دیدی ک نمیرسی یا ب تازگی؟؟؟از ایمان قویت خوشم اومد ..امیدوارم ب خاسته ت برسی

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
آخه من خواستم دعوتم کنه برم شهرش برای چند سال.... دیگه اختیار اینو داره ک مهمون دعوت کنه امام رضا.. ...

خب تا الان پول هاتو جمع کرده بودی با تور میرفتی قدم اول رو تو بردار دیگه امام رضا دعوت کنه که بلیط جلوی در نمیفرسته عزیزم