2777
2789
عنوان

چه مَرَضیه آخه شبا تا دو و نیم بیدارم😑جغدا کجایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 123 پست
بخدا باورت میشه دارم گریه میکنم از سوزش معده  انگار کوه آتشنشان فشان توی معده م

به شیرینی داشتن یه فندق می ارزه 😍😍

حال الانتو باتمام سختیاش خریدارم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به شیرینی داشتن یه فندق می ارزه 😍😍 حال الانتو باتمام سختیاش خریدارم

ان شاءالله توام تا چن وقت دیگه ب این حس دچارشی😂

میشی نترس  

اول و آخر میشی

🤩🤩

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
من که دیگه موندم پول نت از کجا بیارم از بس تو نی نی سایتم

من همین یه ساعت پیش خریدم

هرچی دارم میره تو جیب ایرانسل

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

ان شاءالله توام تا چن وقت دیگه ب این حس دچارشی😂 میشی نترس   اول و آخر میشی 🤩🤩

خیلی میترسم که نشم

نمیدونی که چه حالیم

فردا میخوام بی بی بزنم میدونما منفیه اما مرض دارم هرماه باید تک خطی بودنشو ببینم 

من همین یه ساعت پیش خریدم هرچی دارم میره تو جیب ایرانسل

من شوهرم میگه به من چه خودت پولشو بده تاحالا یه بار هم قبضمو برداخت نکرده😐😐😐

ما انسانها مثل مدادرنگی هستیم،، شاید رنگ مورد علاقه یکدیگر نباشیم!!اما روزی برای کامل کردن نقاشیهایمان دنبال هم خواهیم گشت😇😇😇😇
عه چیکارش داری😍😍

کاریش ندارم خیلی گریه میکنه الکی،از این طرفم دندون عقلم داره در میاد اذیتم،اعصابم خورده شدید

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خیلی میترسم که نشم نمیدونی که چه حالیم فردا میخوام بی بی بزنم میدونما منفیه اما مرض دارم هرماه بای ...

ناامیدی بدترین چیزه 

امید بده ب خودت باو 

همه میشن 

ولی ب موقع ش ب وقتی ک مصلحت خداست اینو همیشه یادت باشه

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
ناامیدی بدترین چیزه  امید بده ب خودت باو  همه میشن  ولی ب موقع ش ب وقتی ک مصلحت خد ...

مصلحتش کیه پس آخه

بازم توکل به خودش اشکال نداره