2777
2789

نامانای ناز بی زحمت هرکی داد میشه یکم اطلاعات ب من بده خوبه واقعا راست باعث قوی شدن و زود حرکت کردن بچه و رشد موهاش میشه

اره  بنیه رو قوی میکنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باچشم نمیشه دید😂😄

بیشترازدرونه یعنی بنیه روقوی میکنه 

حتما ازجای معتبربگیر

ماکه دوستمون ازقم میاره وشخص مقید ومورداطمینانی وبه پسرم سویق کودک دادم باشیربه همراه نبات یاعسل وشیره انگور یاشکرقهوه ای بده

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
من😊خودم درست میکنم.بچم وزن گرفت و ناخنهاش محکمتر شد و موهاش هم رشدش خوب شده.

چطوری درست میکنی منم دخترم کم وزن وضعیفه یه پیج بوداوافودهمه تعریف میکردن ولی من نتونستم بخرم خرید اینترنتی نمیکنم اونم غذای بچه اصلانمیتونم اعتمادکنم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
من سویق سنجد یه چن وقت دادم به دخترم خیییلی تاثیر داشت ولی نمیدونم دلشو زد بار اخری که گرفتم نخورد ب ...

عزیزم منم سفارش دادم مشاورش گفت سنجد خوبه تحرک بچت قوی تر شد خودت قشنگ حس کردی بچه قوی تر شده؟ 

انواع سوپ و آش کشک بادمجان انواع کوکو حلیم عدسی انواع خوراک مثل خوراک مرغ و خوراک لوبیا انواع سالاد مثل الویه و سالاد ماکارونی دیگه باقالی پلو لوبیا پلو شوید پلو سبزی پلو کلم پلو کلا پلو رنگی انواع کوفته مثل کوفته تبریزی و کوفته برنجی اصلا نمیخوره دیگه نمیدونم چکار کنم حتی خیلی از غذاهای فست فودی مثل فلافل و همبرگر و سمبوسه و پیراشکی هم نمیخوره املت نمیخوره واقعا خسته شدم