2777
2789
عنوان

عاجزانه کمک میخوام ( طلاق)

922 بازدید | 67 پست

نمیدونم چرا دست دست میکنم همسرم اعتیاد داره .یه کوچولوی یه سال و نیمه دارم .هر سری که میرم خونه بابام یا داداشم میگم دیگه میرم شکایت میکنمو درخواست طلاق میدم ولی همش میترسم .میترسم با یه بچه چیکار کنمو کجا بمونم خودم بچه طلاقم خیلی سختی کشیدم پشتبانه درست و حسابی هم ندارم میدونم سر طلاق دادن خیلی میخواد اذیتم کنه .پنج بار فرستادمش کمپ دو بارم خونه خوابیده ولی نمیخواد ترک کنه .من چیکار کنم واقعا موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بدون پشتوانه مالی توی این دوره زمونه خیلی سخته. از اونطرف هم زندگی با مرد معتاد وحشتناکه. کاش بتونی یک ترسی پای همسرت بذاری بلکه خدا کمک کرد و ترک کرد.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

اگه وضع مالی خونه پدرت خوبه جدا شو اگه نه هم بری اونجا باید چشت ب دیگرون باشه ک کمکت کنن و ی لباسی برا بچه ات بگیرن

ز گیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس