2777
2789

من داداشم اعتیاد شدید داره به متادون و کلروزپام خیییییلی فشار روانی رومه مامان و بابام کلااا دارن گریه میکنن از شهرستان اومدیم شیراز از صبح همه جارو گشتیم نمیدونیم کجا بریم هرجا رفتیم میگن چون دیابت داره قبول نمیکنیم دیگه نمیتونه راه بره و حرف بزنه درست هر بار که میخواد بیوفته زیر دستشو میگیرم قلبم درد میگیره ۲۲ سالشه ولی خانوادمو نابود کرده از بس غم و غصه ی خانوادمو دیدم دیگه نابود شدم همین یه داداشو دارم خواهش میکنم التماس میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه 😭😭😭😭😭😭گفتن بیمارستان محرری خوبه ولی شبی ۵۵۰ هست حاضرم یکمی طلا دارم بفروشم ولی قبولش کنن هرجا متخصص رفتیم هرجا کلینیک رفتیم بیمارستان ابن سینا رفتیم بیمارستان حافظ رفتیم مادر و کودک رفتیم بلوار هفت تنان رفتیم دیگه جایی رو بلد نیستیم دیابت داره خواهش میکنم به عنوان یه خواهر کمکم کنید😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان دیابت داره چرا نباید بستریش کنن خوب بیماره دیگه

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

مرکز ترک اعتیاد میخوان ؟ بیمارستان میخواین ؟ کلا دنبال چی هستید ؟

اگر منظورتون ترک اعتیاده که حتما جایی ببرید که با دارو و ... به صورت تدریجی ترکش بدن ، یعنی اون میزانی که مصرف میکنند رو کم کم ، کم کنند تا کلا قطع بشه ، چون ترک ناگهانی گاها خطرناکه هم اینکه ایشون دیابت دارند شاید مشکلی پیش بیاد که نمیپذیرنشون ، پس تدریجی قطع بشه بهتره . 

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤

عزیزم خدا کمکتون کنه، من دو تا داداشام ماری جوانا میکشن، نابود شدن، من خودم شیرازی هستم، هر جا رفتیم یه کمپ خوب پیدا نکردیم برای ترک اعتیادش، ولی شماره یه دکتر رو بهتون میدم رنگش بزنین باهاش مشورت کنین

مرکز ترک اعتیاد میخوان ؟ بیمارستان میخواین ؟ کلا دنبال چی هستید ؟ اگر منظورتون ترک اعتیاده که حتما ...

دقیقا میخوایم تدریجی ترک کنه ولی کلینیک ها قبولش نمیکنن کمپ ها قبولش میکنن ولی کمپ نمیخوایم بفرستیمش چون دیابت داره دکتر بالا یرشون نیست

عزیزم خدا کمکتون کنه، من دو تا داداشام ماری جوانا میکشن، نابود شدن، من خودم شیرازی هستم، هر جا رفتیم ...

خیر ببینی😭😭😭چیکار کنم شما اگه داداشاتون مشکل بیماری ندارن ببرشون کلینیک که بلوار هفت تنان هست عااالیه😢😢

ببرش بیمارستان سعدی یا نمازی  اگه بیمه تامین اجتماعهستی بیمارستان شیراز

داداشم بیمه نیست خودش...واسه هزینه اش اشکال نداره فقط خوب بشه دیگه خسته شدم اخه چقدر سختی دیگه من ۲۰ سالم بیشتر نیست ولی کلیییی غم و غصه دارم😭😭😭

خیر ببینی😭😭😭چیکار کنم شما اگه داداشاتون مشکل بیماری ندارن ببرشون کلینیک که بلوار هفت تنان هست عاا ...

کجای بلوار هفت تنان هست؟ آخه اینا خودشون قبل ندارن که معتادن، میگن ماری چیزی نیست تو همه جای دنیا آزاد شده