2777
2789
عنوان

کیا در حال اقدام برای باردارین؟

154 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها کیا در حال اقدامن؟

من دو روزه شروع کردم.چطور میشه فهمید کی روز تخمک گذاریمون هست؟

چه مکملهایی مصرف میکنید؟

دکتر من فقط بهم اسید فولیک داد

من یک دائم الاقدامم. 😂😂😂

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل تنبلی اینجور چیزا نداری با کیت میتونی بفهمی. اسیدفولیک یا یدفولیک مصرف کن ازمایشات قبل بارداری بده و تیروئید و پرولاکتینت اینا چک شه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

من سه ماهه که تو اقدامم

ویه ماه قبلش دوتا امپول ویتامینD3زدم

و فولیک اسید و اهن و مکمل ویتامین خوردم

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

من یکسال اقدامم😔

😢😭منم. مشکلت چیه عزیز

قرص ویتامین میخورین؟ هفته ای چند بار اقدام میکنید؟ من شنیدم یک شب در میون باید باشه

بله 1شب درمیون

اگه مشکل تنبلی اینجور چیزا نداری با کیت میتونی بفهمی. اسیدفولیک یا یدفولیک مصرف کن ازمایشات قبل بارد ...

آزمایشات رو دادم.همه چیز خوب بود

یخورده تنبلی تخمدان دارم.ولی خیلی کم

تنبلی تخمدان😔😔

لعنت ب تنبلی تخمدان. روش درمانیت چی بود؟ چ داروهایی مصرف کردی

قرص ویتامین میخورین؟ هفته ای چند بار اقدام میکنید؟ من شنیدم یک شب در میون باید باشه

ن دکترم چیزی بهم نداده فقط اسید فولیک میخورم یک شب درمیون اقدام دارم البته من ماه چهارم هست ک اقدام میکنم این ماه تازهرشروع کردم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

اره باید یه شب در میون باشه

ولی خب از ماشین حسابای تخمک گذاری هم استفاده کن

و اون زمانا مثلا یک شب و دوشب بعد تخمک گذاری احتمالش خیییلی زیاد میشه

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭