دوستان سلام ، بیاین راهنماییم کنید چیکار کنم من تازه فهمیدم شوهرم بهم دروغ گفته عمه شوهرم پیش مامانم یه چیزای راجبش گفته حتی قسم هم خورده از یه طرفم شوهرم قسم میخوره که دروغ نگفته تویه چیزی هرچند ما از عمه اش حرفی نزدیم که چاخان نشه دردسر درست بشه از یه طرفم ارزه نداره از خانوادش دور بشه اذیتم میکنن بهم حرف بد زرن از تهمت بگیر تا توهین اینم کاری نکرده خانوادمو بی احترام کردن نمیتونه بره یه جا دیگه زندگی کنیم امروز خیلی گریه کردم حالم خیلی بده هنوز ۱۶سال بیشتر ندارم باید عذاب بکشم جمعه قراره بابام بیاد حرف حسابو بزنه از یه طرف نمیتونم ازش جدا بشم دل بکنم خودتون درک میکنید سخته از یه طرف منو خر فرض کرده من بهش اعتماد کردم اما اون ، خدا خودش اون بالا از همه چی باخبره نمیدونم چی راسته چی دروغ میگن طلاق بگیر اما بقران سخته😔😔 نمیتونمم پیشش زندگی کنم مگه اینکه خونمون منتقل بشه یه جا دیگه که میگه نمیام از یه طرف میگه خانوادمو دوس ندارم ترو انتخاب کردم اما عمل نمیکنه خیلی دارم عذاب میشکم نا سلامتی تازه عروسم😔 دلمو شکستن فقط مادرشوهرم و پدرشوهرمو واگذار کردم بخدا اخرش آهم دامنشونو میگیره دلمو شکستن😔😭 که زندگیمو نابود کردن
نمیخوام ناراحتت کنم ولی از حالا که معلومه تهش جی میشه،مردی که نمیتونه از. زندگیش دفاع کنه به هیچ دردی نمیخوره ،الان جدا نشی ده سال دیگه با دوتا بچه میای اینجا و دوباره همین مشکلات سر جاشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تا آه شما دامن پدر و مادر شوهرتو بگیره شما نصف عمرت هدر شده...مرگ یه بار شیونم یه بار بهش فرصت بده تغییر کنه تغغیر کرد که هیچ,نکرد به خودت و جوونیت رحم کن
گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
من قرار بوده برم ثبت نام کنم برا مدرسه که ایشون لجش گرفت پروندمو پاره کرده قرار شد بریم درستش کنیم که درست کرد بعدش الکی بهم گفت مدیر گفته امتحانات افتاده بعده عید چون من غیره حضوری میرم الان تازه مامانم موضوعو از عمه شوهرم فهمیده گفته شوهرش اومده پیشم گفته گولش زدم تا نره از امتحانش بگذره حالا اینم قسم میخوره باید حرف کیو باور کنم من
بله بخدادهرشب قرص میخورم درحالی که حتی معذرت میخام . وقتیم نزدیکی نمیکنیم باز میخورم تا باطل نشه&nbs ...
قرص صد در صد نیس برو پیش دکتر یه روش مطمئن و بی خطر انتخاب کن
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
عزیزم برو پیش مشاور هم خودت هم شوهرت نزار حرف دیگران باعث بشه انتخاب نادرست بکنی
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
از یه طرف میگم نکنه شوهرم تا اخره عمرش بی ارزه بمونه
بی عرضه
بی احترامی نمیکنم فقط خواستم بدونی اشتباه املایی داری