2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...چکار کنم

117 بازدید | 11 پست

من و شوهر عقدیم.تو یه شهرم هستیم.. بخاطر درساش قبول کردم که هفته ای به بار همو ببینیم با وجود اینکه تنها زندگی میکنه..امشب خاستگاری پسر عمم بود که میشه پسر عموی اون.باباش هم از شهرشون اومده..مامان و بابای من رفتن خاستگاری...الان که زنگ زدم باهاش حرف بزنم میگه تو خاستگاریم..

بدون اینکه حتی یه پیام بده بدون اینکه بمن چیزی بگه تنها با باباش رفته خاستگاری پسر عمم..حتی بهم نگفته که امشب خاستگاریه و من از مامان بابام شنیدم..

به این میگن زندگی مشترک؟که حتی به ادم نگنو برن هر جا..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا باید میگف نامزدم دستشویی میره بمن میگه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اشکم درومد بی خبر زنگ زدم بهش سر و صدا بود میگم کجایی مگه اونوقت میگه رفتم منم باهاشون خاستگاری

ناراحت نباش...... پیش میاد تو هم حرفاتو بهش نگو 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اینم شد زندگی

برید سرخونه زندگیتون درست میشه