2777
2789
عنوان

شوهرم از مدل اندامم راضی نیست!

| مشاهده متن کامل بحث + 51015 بازدید | 59 پست

من این مشکل را داشتم.باربی هست مدل بدنم و اصلا دلم نمیخواد درشت و سایز بزرگ باشم .باشگاهم همیشه میرم و ورزشی هستم و بدنم مثل این بدنسازهای ظریف ولی خوش فرم خارجی هست . سه چهار تا از خاستگارام میگفتن باید سایز بگیری ...ولی ازدواج نکردم تا یه پسری که عاشق این هیکلم شد .همسرم خیلی بدنم رو دوست داره .. 

به نظر مردی که فکرش تو سایزه ،از اول باید مواظب میبودی تو ازدواج باهاش.این مردها ادم را نا امید میکنن از زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از اول میرفت توپر می گرفت  تو مملکت ما لاغر مردنی و توپر و تپل زیاد ماشا الله

عزیزم ممنونم از نظرت منم باهات موافقم ، ینی تو تمام مساعل ما نیمه ی هم هستیم البته خیلی به من تمایل داره خیلی زیاد ولی این حرفاش آزارم میده😔

مردی که دنباا ل ب اسن تپل و هیکل توپره صبح تاشب بااین حرفا اذیتت میکنه دوست داشتنش بدرد لاجرز دیوار میخوره تا اخر عمر دلت بشکنه چون یکی میخواد خوب بیوفته یک چیزی تو دستش ( پوزش)

من بودم نمیتونستم تحملش کنم 

من این مشکل را داشتم.باربی هست مدل بدنم و اصلا دلم نمیخواد درشت و سایز بزرگ باشم .باشگاهم همیشه میرم ...

منم باهات موافقم عزیزم اما الان دنبال حل کردن این مساله  هستم باهاش نه جدا شدن

من قد و وزنم دقیقا مث تو بود قبل ازدواج 

بعد ازدواج بعد حدودا ۸ ماه کلا هورمونهام باعث شد که پر شم 

البته تو میگی فرم داره ولی من فرم نداشتم و واقعا هرکی منو میدید میگفت ریقویی یا لاغری

و اصا دوسش نداشتم الان ۷۰ هستم دارم کم میکنم دو سه کیلو تا ایده ال شم

اما در کل به هیکل قبل ازدواجت اصا وابسته نشو 

من هزاااار تا قرص چاقی و دوا درمون کردم یه گرمم اضاف نمیکردم اما حالاااااااا چاق شدم

هرروز چند بار؟

مثلا صبحا ده تا بزن بعد برو صبحانه بخور 

قبلش اگه نرمش کنی بهتر

روز بعد بکن ۱۱

روزانه یه دونه یه دونه اضاف کن تا بدنت عادت کنه

یهو اگه ۲۰ تا بزنی بدنت ممکنه اذیت بشه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

شوهرتونه یا نامزدتون؟

خب اگه لاغر دوست نداره چرا اومد سمت شما، و اگه بعد دیدن شما نظرش عوض شد چه لزومی داره به شما بگه از فلان چیز هم خوشش میاد؟ من نمیگم و نمی دونم راست میگه از اندام شخص شما خوشش میاد یا نه، ولی این که مرتب مستقیم یا غیرمستقیم به این موضوع اشاره می کنه زیاد جالب نیست.

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

از دهدتا شروع کن هعی بیشتر کن کنارش تغذیه م باشه  خیلی موثر

عزیزم بحث اون نیست من خودم هم اسکات میزنم هم ورزشکار حرفه ای هستم رشتمم تربیت بدنی هست ، اما میگم دوس دارم هیکلمو و میخوام بهش بفهمونم که باید منو همینطوری دوس داشته باشه