سلام دوستان لطفا کمکم کنید من و نامزدم یک ماهه با همیم از قبل ما بین صحبت هاش فهمیده بودم که از پشتِ بزرگ(خودتون بفهمیندیگهههه) و هیکل توپر خوشش میاد حالا اون موقع میگفت زیاد جدی نمیگرفتم ، من خودم قدم ۱۷۸ و وزنم۵۷ هست ینی اندام کشیده ای دارم اما لاغره زشت نیستم بدنم فرم داره و ورزشکارم، شوهرم هم ورزشکاره و اندام کاملا عضلانی داره ، الانا که وقتی میگه برو اسکوات بزن ،غذا بخور چاق شی، یا عروسی کردیم باشگاه برو باسنت بزرگ شه ،شب و روزمو از بین برده من عاشق مدل هیکل خودمم دوس ندارم وزن بگیرم بهشم چند بار گفتم که من عاشق هیکل خودمم و توام باید همینطوری دوسش داشته باشی ،اونم میگه من از وقتی تورو دیدم معیارم عوض شده و ینی خوشش میاد از هیکلم اما از این حرفاش معلومه الکی میگه و من ایده آلش نیستم از یه طرفم خیلی شوهرمو دوس دارم اما وقتی میبینم من ایده آلش نیستم خیلی سرد میشم نسبت بهش همش حس میکنم راضی نمیکنمش خواهش میکنم کمکم کنید نمیدونم چی بهش بگم و چیکار کنم این مساله خیلی مهمه حتما خودتونم میدونین، منو از کمکاتون دریغ نکنید
تو مملکت ما لاغر مردنی و توپر و تپل زیاد ماشا الله
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در کل به هیکلت وابسته نشو ممکن موندگار باشه ممکنه م نه
ولی اگه میتونی کسی و خوشحال کنی مخصوصا همسرت اگر در توانت دریغ نکن ازدواج یعنی از خودگذشتگی
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
حالا که نامزد هستید راحت میتونی تجدید نظر کنی ، به نظر من که جالب نیست کسی اینجوری اندام طرف مقابل رو آنالیز کنه اونم بعد از انتخاب ، قبلش که دیده بود، شما هم تا آخر عمرت این حس باهات میمونه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به نظر من اگر اندام خودت رو دوست داری هیچوقت در مقابلش اعتماد بنفستو از دست نده. و انقدر تکرار کن که اندام خودت رو دوست داری که اونم کم کم سلیقه ش عوض شه.
با همچین مردی بودم.توصیه میکنم ازدواج نکن بخدا مردایی که دائم ایراد میگیرن یا تز میدن راجع به هیکل قیافه لب با سن رنگ پوست اینا به درد زندکی نمیخورن باید یه عمر با استرس زندگی کنی که نکنه یوقت از چشمش بیفتی
بهش بگو خوب فکراتو بکن من همینی که هستم دوست نداری بفرما بخدا زندگیه مشترک خیلی جدی تراز این حرفاست ببین من تپلم ولی تا به حال یکبار همسرم بهم نگفته اینجا رو کوچیک کن اونجا رو بزرگ کن چون اون خود ه من رو میدوسته
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤