2777
2789
عنوان

خوش به حال خانمایی که مادر میشن

255 بازدید | 34 پست

باید خیلی حس قشنگی باشه چیزی که من ارزو به دلش میمیرم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیزم... من برای شما دعا میکنم شماهم برای مادرشدنم😭😭😭

خیلی سخته هر ماه نا امید بشی دیگه مطمئن شدم مادر نمیشم

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

این آیدی دکتر طب سنتی شهرمونه اسی خیلی معروفه برو تلش مشکلتو بپرس ازش @nazarei1اقای نظری باپست هم دارو میفرسته فوق العاده عالیه گروه وکانالم داره 

خدایا داده ونداده ات راشکر
ان شالله ب زودی بشی گلم من بسختی باردار شدم

چه کار کردی مشکلت چی بود 

سلام عزیزم.خدا نکنه خواهر عزیزم.انشاءالله که خداوند به حق حضرت زهرا سلام الله علیها یه نینی خوشگل و سالم و صالح بهتون عنایت کنه عزیزم.جسارتا میشه بگید مشکلتون چیه عزیزم که مامان نمیشین؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.