2777
2789
عنوان

بیشتر شدن رفلاکس دخترم در ۳ ماهگی

130 بازدید | 20 پست

سلام خانوما دخترم از اول رفلاکس داشت دکتر گفت چون وزن گیریش خوبه دارو نمیدم ولی الان ۱۰ روزه خیلی شدت پیدا کرده انقدر یکسره انگاری تو گلوش قل قل میکنه و سر دلش سنگینه اشتهاشم کمتر شده یکسره هم دستش تو دهنش و آب دهنش میاد واقعا چرا بیشتر شد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واچه تفاهمی

دخترمنم سه ماهشه یه دفعه بی اشتهاشدورفلاکسش شدیدشد

قبلاکه کمتربوددکتربردم دارودادواروشم نمیخوره

همین جاتونی نی سایت یکی گفت زیرسرش بالش بذاربلندباشه همون کارومیکنم خداروشکرخیلی کمترشده

خودمم شیرنمیخورم لبنیات میگمن ضررداره ببشترش میکنه رفلاکسو

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
واچه تفاهمی دخترمنم سه ماهشه یه دفعه بی اشتهاشدورفلاکسش شدیدشد قبلاکه کمتربوددکتربردم دارودادواروش ...

خیلی هم لاغرشد😔

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
واچه تفاهمی دخترمنم سه ماهشه یه دفعه بی اشتهاشدورفلاکسش شدیدشد قبلاکه کمتربوددکتربردم دارودادواروش ...

زیر سرشو از اول بالاتر میزاشتم ولی فایده نداره دختر شما هم لثه هاش میخاره؟

یعنی بعدش بهتر میشه؟؟؟؟ خیلی زیاده 

باید حتما دارو‌بخوره و شرایط آنتی ریفلاکسو‌رعایت کنی

دوستم پسرش رفلاکس پنهان داشت دکتر دارو داد یه دوره داد گفت بهتر شده دیگه نه دارو داد نه دکتر برد بعد یه سال این بچه دوباره رفلاکسش شدید شده و الام داره دارو‌میخوره اصلا بختر نشده بوده فقط علائمش به خاطر داروها کم شده بوده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
۸۵۰ تومن پول دارو دادم پودر نکسیوم گه اصلا نیست و به سختی گیر اوردم ۸ روز دادم بدتر شد

نکسیوم به دختر منم نساخت 

به دکترش بگو

چی‌کرفتی براش که ۸۵۰ تومن شده؟ داروهاش چیه؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...