2777
2789
عنوان

کدبانوهای نینیسایت بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
بنظرتون واسشون یلدا باید اجرا کنم یانه یلدا شنبس و بمن چه و این کاراچیه و خودتو بابچه به زحمت ننداز ...

دومی

خورشت قرمه سبزی خوبه

کنارش هم سالاد فصل و نوشابه بذار

پیش غذا لازم نیست با چای و شیرینی پذیرایی کن

بعد شام هم چای و میوه بیار

تمام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم نظرم قیمس اسون ترازقورمه ی سبزی هم ندارم که.سالاد فصل هم خوبه بنظرت سسشو مجزا بذارم یامخلوط کن ...

سوپ فک نکنم جا داشته باشن ولی خیلی کم بذار شاید یکی خواست سسو جدا بذار 

هیچ

ول کن بابا یلدا شنبه س جمعه براچی یلدا بازی میکنی؟😂

🎃بنظرم سالادتو از اینا کلم قرمزا بگیر رنده کن سس سفید بزن با گردو کشمش راحت و اسون

🎃خورشت هم میتونی فسنجون.یا قورمه و یا قیمه بذاری 

🎃دسر هم ک میتونی ژله رولی اسونه، یا ی رنگ ژله بگیری مثلاقرمز تو هر لیوان برا یک نفر روشم چیپس شکلات بریز،

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
زرشک پلو زشته 

زرشک پلو خیلی هم خوبه ولی با جوجه خوب نیست چون جفتش مرغ میشه

میتونی کباب رو کوبیده بدی و زرشک پلو بذاری کنارش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خودمم نظرم قیمس اسون ترازقورمه ی سبزی هم ندارم که.سالاد فصل هم خوبه بنظرت سسشو مجزا بذارم یامخلوط کن ...

بنظرم میرزاقاسمی هم بپز راحته بادمجونارو نصفضو کباب کن نصفشو سرخ کن از ی روز قبل جمعه هم سیرو اینارو بزن ک زیاد سختت نباشه 

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار
یه کیک یلدایی هم از شیرینی فروشی بخر .. خودت رو از شر دسر راحت کن .. متنفرم از ژله و کرم کارامل

اینم بنظرم خوبه البته تعداد بالان کیک کم بدمشون رو دل نکنن😂

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣