2777
2789

من ازش میپرسم چرا دیدی و به روت نیاوردی 😔

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه بودن کسایی که بحث بهشون ارتباطی نداشته ولی با تمسخر وتوهین و...دخالت کردن

سلام عزیزم خوبی بچه ها خوب شدن؟؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من چه جوری پرسیدم؟  چرا می پیچونید؟ تو روایات و منابع اسلامی عینا این مطلب اومده که روز قیامت ...

اگه خدا بخواد مثل ی قاضی هم بپرسه نمیگه چههه کردید میگه دفاعی داری کن همینننن .....بهتر کلمات رو درست بکار ببریم....اگه بخواد مثل شما سوال کنه یعنی از هیچی خبر نداره و اون خدا بدرد نمیخوره....اون سوالی هم ک گفته شده صرفا واس تایید گرفتن از شماس ک زیر کارات نزنی وگرنه خدا توضیححح نمیخواد ازت ک دنبال توضیح هستی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
سلام عزیزم خوبی بچه ها خوب شدن؟؟

سلام گلم تبشون رفع شد حالا فرت فرت عطسه میکنن😂😂😂

خودمم خوب بودما یکی حالمو گرفت😐😐

تو خوبی؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اگه خدا بخواد مثل ی قاضی هم بپرسه نمیگه چههه کردید میگه دفاعی داری کن همینننن .....بهتر کلمات رو درس ...

من اصلا گفتم خدا چگونه قراره ما رو مورد سوال قرار بده؟ به قاضی دادگاه تشبیه کردم خدا رو؟؟ 

می گم پرسیده شدن در مورد ایام جوانی تو روایات مختلف بهش اشاره شده این که دقیقا چگونه اتفاق خواهد افتاد هم بی خبرم ‌

بحثی هم در موردش ندارم که بخوام شما رو قانع کنم جوری دیگه فکر کنید 

سلام گلم تبشون رفع شد حالا فرت فرت عطسه میکنن😂😂😂 خودمم خوب بودما یکی حالمو گرفت😐😐 تو خوبی؟

خب خداروشکر.

کی بوده جرات کرده حال دوست منو بگیره😡عکس بده جنازه تحویل بگیر😎

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خب خداروشکر. کی بوده جرات کرده حال دوست منو بگیره😡عکس بده جنازه تحویل بگیر😎

زندایی شوهرم😐😐😂😂😂😂

هرسال دقیقه نود شب یلدا دعوت میکنه به اجبار بایدم بری

منم حوصلشونو ندارم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من اصلا گفتم خدا چگونه قراره ما رو مورد سوال قرار بده؟ به قاضی دادگاه تشبیه کردم خدا رو؟؟  می ...

منم جوابتون رو دادم خدایی ک خبر نداشته باشه چی شده چجوری گذشته  بدرد نمیخوره...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم جوابتون رو دادم خدایی ک خبر نداشته باشه چی شده چجوری گذشته  بدرد نمیخوره...

منم جواب دادم بازخواست شدن و مورد پرسش قرار گرفتن به معنای عدم اطلاع سوال کننده  نیس 

مثالش هم پرسیدن قاضی از متهم یا معلم از دانش آموزه که گفتند

منم جواب دادم بازخواست شدن و مورد پرسش قرار گرفتن به معنای عدم اطلاع نیس 

واس خدا هستتتت...چون خودش میگه از رگ گردن بهتون نزدیک ترم...

منم جواب دادم بازخواست شدن و مورد پرسش قرار گرفتن به معنای عدم اطلاع سوال کننده  نیس  مثا ...

تعجب سطح اگاهی معلمو قاضی رو با خدا یکی میکنید....ی مثال کاملا ناقص....باااای

واس خدا هستتتت...چون خودش میگه از رگ گردن بهتون نزدیک ترم...

الان برا حرفتون  چه دلیلی دارید؟ 

مگه ما گفتیم حاضر و ناظر نیست خدا ؟ 

مگه کسی می گه خدا نمی دونه ما چه کردیم ؟ 

سوال و جواب اون جا هر چه باشه متفاوت با چیزیست که الان در تصور ما ست چون قدرت اختیار از ما گرفته می شه و کسی دروغ نخواهد گفت سوال و جوابش به معنای اذعان و گواهی دادن به آنچه کردیمه