2777
2789
ی بار یکی اومد خوستگاریم :/ تو همین نی نی سایت

عجب😹

خوب شاید واقعا مورد خوبی بوده 

بعد هم یک راست که نمی که می خوام بیام خواستگاری اگه بدتون بیاد همون اول که داره مقدماتش رو می گه لغو دوستی بزنید 

حکومت نظامی برقرار میکردم😎

آی پی یکی از کاربرا رو چک میکردم ببینم چندتا کاربری داره.امکانش هست؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب😹 خوب شاید واقعا مورد خوبی بوده  بعد هم یک راست که نمی که می خوام بیام خواستگاری اگه بدتو ...

خخخخ چقد ب پسرا دیدگاه مثبتی داری

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
حکومت نظامی برقرار میکردم😎 آی پی یکی از کاربرا رو چک میکردم ببینم چندتا کاربری داره.امکانش هست؟

همه اکانت هایی که داشتم با یک گوشی نیومدم که آی پی ثابت داشته باشه

بعد هم هم زمان با چند اکانت فعال نبودم که

یادش بخیر یه زمانی خودم مدیر همچین سایتی بودم

البته انقدر محدودیت نداشت سایتم

حذف تاپیک ها ازاد بود

بخش مدل گوشی داشتیم ایدی اینستا داشتیم مدال کاربر داشتیم برچسب کاربر داشتم تا غیره

ببخش بخند فراموش کن ❤
همه اکانت هایی که داشتم با یک گوشی نیومدم که آی پی ثابت داشته باشه بعد هم هم زمان با چند اکانت فعال ...

چرا فکر کردی منظورم شما بود🤔😅😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
😂😂😂 خیر ببینی کاش میشد واقعا

کاش کاش چن نفرم حذف میکردم راحت شیم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چون قبلا این سوال ازم کرده بودید از تعداد اکانت هام اظهار تعجب کرده بودید 

درسته ولی امکان اینکه منظورم شما باشی یک در میلیون(تعداد کاربرای سایت) است

البته منظورم خود شما بودی درست حدس زدی

درسته ولی امکان اینکه منظورم شما باشی یک در میلیون(تعداد کاربرای سایت) است البته منظورم خود شما بود ...

کار برای سایت فکر نکنم بالا ی ۲۰ یا ۳۰ هزار نفر باشن در خوش بینانه ترین حالت  

[QUOTE=116359157]کار برای سایت فکر نکنم بالا ی ۲۰ یا ۳۰ هزار نفر باشن در خوش بینانه ترین 

اوهوم

نی نی یار که اونقدر دسترسی و مسئولیت نداره باز مسئول فنی میگفتید یه چیزی که تغییرات بدیم

نی نی یار بودم تاپیکامو پاک میکردم

آهان تاپیکای عکس بازیم درصدم ثانیه میترکوندم که بعدا نیان اعتراض کنن عکسمو برداشتن

کاش کاش چن نفرم حذف میکردم راحت شیم

😂😂😂 افرین ب تو 

این دفعه حق انتخاب نی نی یاری بهمون بدن من تو رو انتخاب میکنم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

😂😂😂 افرین ب تو  این دفعه حق انتخاب نی نی یاری بهمون بدن من تو رو انتخاب میکنم

😂😂😂جون جون

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!