2777
2789
عنوان

دلم آشوبه

109 بازدید | 7 پست

بچه ها دارم آزمایش بارداری میدم خیلی حالم بده

ی پسر 17 ماهه دارم 

از عهده بچه دوم برنمیام

چیکار کنم خیلی سخته با هم بزرگ شن

اونایی ک تجربشو داشتن خیلی سخته ؟بارداری تو شیردهی؟؟

آخه پسرمو هنوز مونده از شیر بگیرم پوشک بگیرم

و هنوز یک کلمه حرفم نمیزنه 

سختیش سخته 

ولی خب گذراست دایمی نیست ازقسمت سختش که بگذری راحتی وباهم همباز ی میشن

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وفازمنفی هم دربیا 

نمیشه نمیتونم سخته چکار کنم بیچاره شدم 

اول توکل کن اگرم مثبت شد بگو خدایا خودت تواناییشو بهم بده که ازعهده هردوبربیام 

مطمین باش خدا همه درهارونمیبنده گلم😘

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
وایییی خدا من همینارو نمیکشم عصبی میشم 😢

من ی روزی نبود که از فشار عصبی با شوهرم بحثم نشه.افسرده شدم.همش به دوتا بچه کوچیک برسی نتونی ب خودت برسی.دلت میخواد ی لحظه بخوابن تا بتونی یه دوش الکی اونم 3یا4صب بگیری.هیییییی پیر شدم بخدا

وایییی خدا من همینارو نمیکشم عصبی میشم 😢

بچه سومم شیربه شیر شدش 

شبا نی نی گریه میکرد اون یکی هم بیخودی گریه میکرد من وباباشون باهم نصفه شب ارومشون میکردیم 

ولی الان اینقده خوبه 

باهم هستن بازی میکنند 

کلا لذت میبرم 

ولی خب چه یکی چه ده تا موقعی که خسته ای حال نداری ازدستشون عصبی میشی ولی پشیمون نیستم😉