2777
2789
عنوان

انرژی بدی ک همکارم داره

197 بازدید | 20 پست

به ظاهر که دختر خوبیه 

ولی من هر بار راجبعه چیزای خوبی ک داشتم باهاش صحبت کردم راجعبه هررررچیا از دست دادم اون مزیت خوبمو 

مثلا حقوقمو بهش گفتم کم شد خیلی کم شد 

یا هر چی بهش میگم قراره فلان اتفاق بیوفته به اون ک میگم دیگه اون اتفاق نمیوفته 

و اگه حال خوبمو بهش بگم قطعا به بدترین ممکن از دست میدم چیزی ک باهث حال خوبم شده رو 

عشق. پول . موقعیت ازدواج 

اصلا هرچیو بهش گفتم از دست دادم 😑😑😑😑😑

یه مدت شک کرده بودم امروز دیگه مطمعن شدم اینجوریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

همکاره منم ؛ سهام داره شرکته ؛ دختر رئیس

منم از لحاظ مالی ؛ هم سطحش 

ولی خیلی دوست داره ، پایین باشم

و هر وقت از خوشی هام میگم ؛ مثل شما حالمو میگیره

ما ماشین داشتیم؛ اونا نداشتند

تصادف کردیم ؛ ماشین رفت

و منم دیگه باهاش حرف نمیزنم

امروز چطور  مطمین  شدین

قرار بود صاحبکارم امروز بیمه ام کنه

اصلا قطعی بود قضیه همه چیزم داشت خوب پیش میرفت یهو ب اون ک گفتم در عرض ۵ دقیقه صاحبکادم ب بدترین نحو بهم گفت اصلا من اشتباه کردم بیمه ات نمیکنم البته دیشب اتفاق افتاد امروز تیکه های پازل و کنار هم گذاشتم دیدم من هر چی به این میگم گند میخوره توش

دقیقا همکاره منم ؛ سهام داره شرکته ؛ دختر رئیس منم از لحاظ مالی ؛ هم سطحش  ولی خیلی دوست دار ...

خیلی بده من همه چی خوب زندگیمو باختم ب خاطر انرژی بد این دختر اصلا هم بهش نمیاد اینجوری باشه

عه عه عه .... خواهر منم عین حرف شمارو میزنه...میگه هر چی واسه حسابدارشون از چیزای خوب زندگیش میگه .. ...

خیلی بده من قبلا فک میکردم زیرابمو میزنه وقتی چیزای خصوصی زندگیمم از دست دادم تا ب این گفتم فهمیدم انرژیش بده